Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
Újra akarja kezdeni a volt barátjával, és állítja hogy szereti, de közben társkeresőn ismerkedik pasikkal. Egyszerre kb 5-10-zel beszélget és flörtöl. Többeknek képet küld a seggéről, nemiszervéről, és egyszerre többet is meghív szexelni magához. (A srácok nem tudnak egymásról.) Van akivel 3-asban is. Már az első találkozáskor lefekszik bárkivel. Amikor a volt barát rákérdez ezekre, mindig azt hazudja hogy csak barátokat keres és nem akar senkitől semmit, valamint szerinte ő nem rib.nc. Lány: 22, Fiú: 26.

2015. nov. 28. 22:03
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
jézusom és te ki vagy ebben a sztoriban kérdező? egy barátnő vagy a srác?
2015. nov. 28. 22:04
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

szeretem az ilyen csajokat.

persze kapcsolatba nem kezdenék ilyen férgekkel.

2015. nov. 28. 22:04
 3/29 A kérdező kommentje:
1! A volt barát.
2015. nov. 28. 22:05
 4/29 anonim ***** válasza:
és hogy jöttél rá ha neked hazudik? mármint h le is fekszik ezekkel a srácokkal stb.?
2015. nov. 28. 22:06
 5/29 anonim ***** válasza:
Honnan tudsz ennyi mindent róla?
2015. nov. 28. 22:09
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy egy elmeroggyant illető ez a lány. Kivágnám, mint macskát...friss levegőt szívni. :D
 7/29 anonim ***** válasza:
Én azt hogy : elég nyitott lány, és szenyó, sose bíznék meg benne így
 8/29 A kérdező kommentje:

Mondtam neki hogy mutassa meg a facebookját ha be akarja bizonyítani hogy szeret, és azt akarja hogy higgyek neki. Nem akarta, de végül belement. Beleolvastam a beszélgetésekbe. Láttam hogy volt akinek képet küldött a pun.ijáról, állítása szerint ebben nincs semmi kivetni való, ős is kapott a srác farkáról képet, és ez járt a srácnak cserébe, ő ettől még ne rib.nc. A srácot pl karácsonyra hívta magához szexelni, miközben már 1 hónapja megbeszéltük h együtt töltjük a karácsonyt.

Egy másik srácot a két ünnep közötti időre hívta ha jól emlékszem, állítása szerint nem érdekli.

Egy harmadikkal aki állítása szerint szintén nem érdekli folyamatosan chatel, úgyis hogy közben együtt nézünk filmet. Fél percenként rezeg a telefonja. Szerinte ebben sincs semmi gáz.

2015. nov. 28. 22:12
 9/29 A kérdező kommentje:

"és hogy jöttél rá ha neked hazudik? mármint h le is fekszik ezekkel a srácokkal stb.?"

Van egy 4. srác, ő londonból járt hozzá havonta egyszer néhány napra. Róla mindenről beszámolt, hogy hogyan szexeltek. Részletesen elmesélte hogy ezzel a sráccal próbálta ki először az analt, amikor először találkoztak, 3 hét ismeretség után, és hogy milyen volt. Érkezése előtt tőlem kért hozzá síkosítót. Szerinte ez is teljesen rendben van.

2015. nov. 28. 22:16
 10/29 anonim ***** válasza:
51%
az ilyet oda dobnám pár kanos migránsnak :D
2015. nov. 28. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!