Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen lányról?
szeretem az ilyen csajokat.
persze kapcsolatba nem kezdenék ilyen férgekkel.
Mondtam neki hogy mutassa meg a facebookját ha be akarja bizonyítani hogy szeret, és azt akarja hogy higgyek neki. Nem akarta, de végül belement. Beleolvastam a beszélgetésekbe. Láttam hogy volt akinek képet küldött a pun.ijáról, állítása szerint ebben nincs semmi kivetni való, ős is kapott a srác farkáról képet, és ez járt a srácnak cserébe, ő ettől még ne rib.nc. A srácot pl karácsonyra hívta magához szexelni, miközben már 1 hónapja megbeszéltük h együtt töltjük a karácsonyt.
Egy másik srácot a két ünnep közötti időre hívta ha jól emlékszem, állítása szerint nem érdekli.
Egy harmadikkal aki állítása szerint szintén nem érdekli folyamatosan chatel, úgyis hogy közben együtt nézünk filmet. Fél percenként rezeg a telefonja. Szerinte ebben sincs semmi gáz.
"és hogy jöttél rá ha neked hazudik? mármint h le is fekszik ezekkel a srácokkal stb.?"
Van egy 4. srác, ő londonból járt hozzá havonta egyszer néhány napra. Róla mindenről beszámolt, hogy hogyan szexeltek. Részletesen elmesélte hogy ezzel a sráccal próbálta ki először az analt, amikor először találkoztak, 3 hét ismeretség után, és hogy milyen volt. Érkezése előtt tőlem kért hozzá síkosítót. Szerinte ez is teljesen rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!