Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
Újra akarja kezdeni a volt barátjával, és állítja hogy szereti, de közben társkeresőn ismerkedik pasikkal. Egyszerre kb 5-10-zel beszélget és flörtöl. Többeknek képet küld a seggéről, nemiszervéről, és egyszerre többet is meghív szexelni magához. (A srácok nem tudnak egymásról.) Van akivel 3-asban is. Már az első találkozáskor lefekszik bárkivel. Amikor a volt barát rákérdez ezekre, mindig azt hazudja hogy csak barátokat keres és nem akar senkitől semmit, valamint szerinte ő nem rib.nc. Lány: 22, Fiú: 26.

2015. nov. 28. 22:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a csajnak az jön be, ha aláz téged.

Kérdezd meg, hogy úgy is dugna-e velük, ha te ott vagy, de nem szállhatsz be

2015. nov. 28. 22:17
 12/29 anonim ***** válasza:
60%
Linkeld ide a kis ribit, én is akarok barátkozni vele! ;)
2015. nov. 28. 22:18
 13/29 A kérdező kommentje:
11-es. Velem is akar dugni, és újra akarja kezdeni, mert állítólag szeret. Én meg miért állnék be harmadiknak?
2015. nov. 28. 22:18
 14/29 anonim ***** válasza:
ha szívből szeretne akkor nem más f4rkát szopkodná... ne légy naiv és dobd a csajt, de ha téged nem zavar akkor áldásom rátok
2015. nov. 28. 22:23
 15/29 anonim ***** válasza:

Annyira sajnálom, amikor egy normálisnak tűnő srácnak ilyen "nők" jutnak.

Dobd ki mint macskát sz_rni. Ha tényleg szeretne nem dugna fűvel fával, hanem tenne a kapcsolatotokért.

Nem való neki kapcsolat. Ha arra vágyik, hogy a hét minden napján más farok járjon benne akkor maradjon egyedülálló és éljen eszerint, de ne hazudjon mások szemébe, meg ne játsszon más érzéseivel.

2015. nov. 28. 22:24
 16/29 anonim ***** válasza:
dobd be a közösbe :D gyk gang bang :D
2015. nov. 28. 22:25
 17/29 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy zavar, mert együtt éltünk 8 hónapig, és itt külföldön senkink nincs egymáson kívül. Nagyon megszerettem, de nem tudok benne megbízni, mert már a kapcsolatunk elején is voltak ilyen dolgai. Soha nem csalt meg, de hónapokig azt hazudta hogy szeret, miközben a volt barátját szerette, kívánta. És tudom hogy egy utolsó rib.nc, de próbálom magamban felmenteni.
2015. nov. 28. 22:26
 18/29 anonim ***** válasza:

isten óvjon az ilyentől !

vissza ne fogadd!!!

2015. nov. 28. 22:31
 19/29 anonim ***** válasza:
ritka nagy pacsker vagy.
2015. nov. 28. 22:33
 20/29 A kérdező kommentje:

"ritka nagy pacsker vagy."

ha a pacsker pancser akar lenni, tudom.

2015. nov. 28. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!