Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mai lányok miért adják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok miért adják ilyen könnyen magukat?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre egy mai lányt egy buliban mondjuk nem nehéz felszedni csak szexre például. Semmi tartás, meg se kell hódítani. Mondhatjátok hogy a fiúk is ilyenek de ők hódítanak a lányokat meg szerintem meg kell hódítani. Legyen kis kihívás. Viszont ma már fizetni se kell a szexért. 1-2 pia, kis tánc és simán lefeküdnek bárkivel aki kicsit is bejön nekik. Miért vagytok ilyenek lányok?
2015. nov. 25. 22:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A férfiak tettek minket ilyenné!!!
2015. nov. 26. 06:00
 22/26 anonim ***** válasza:
65%
Azért csak kijött, hogy már megint a férfiak a "hibásak"...
2015. nov. 26. 08:00
 23/26 anonim ***** válasza:

Válogasd meg a szavaid

Ne általánosíts

Én 22 évesen még nem ittam alkoholt és nem cigiztem

Azért mert nem akarok

És csak azzal fekszem le akit szeretek és aki engem szeret

Egy nő

2015. nov. 26. 12:54
 24/26 anonim ***** válasza:
88%

A férfi a legérdekesebb állatfaj ezen a bolygón (nem feltétlen jó értelemben)

Nem tudom, hogy nálatok ez hogy van, de a lányok csak akkor tudják könnyen "odaadni" magukat, ha megkörnyékezi őket egy férfi.

Azaz a pasik is ugyanúgy részesei ennek az "erkölcsi romlásnak" sőt, ők az indítói.

Ha a nő rossz azért, mert jól akarja érezni magát, és megszán valami szerencsétlent, akkor a férfi is rossz azért, mert válogatás nélkül odamegy mindenkihez, aki kicsit is tetszik neki.

A férfi sem ismerte hosszabb ideig a nőt, mint a nő a férfit = nála sincs érzelmi kapocs.

Az a legszebb, hogy ha a nő nem fekszik le az adott szerencsétlennel, akkor azon megy a hiszti, hogy milyen beképzeltek a mai nők, és csak a legjobbaknak van esélyük náluk, viszont ha megszánják a nyomorultat, akkor megy ez, hogy miért ilyen könnyűvérűek.

2015. nov. 26. 13:02
 25/26 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ha a fiúk nem akarják, hogy a lányok szexeljenek, de fiúkkal sem akarják csinálni, mert az b*zis, akkor mégis mondd már meg, hogy végül is kivel akarjátok csinálni? Kecskékkel??? :D
2015. nov. 26. 18:07
 26/26 anonim ***** válasza:
#25 esetleg megb..szhatják magukat?
2015. nov. 26. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!