Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok miért adják ilyen könnyen magukat?
Válogasd meg a szavaid
Ne általánosíts
Én 22 évesen még nem ittam alkoholt és nem cigiztem
Azért mert nem akarok
És csak azzal fekszem le akit szeretek és aki engem szeret
Egy nő
A férfi a legérdekesebb állatfaj ezen a bolygón (nem feltétlen jó értelemben)
Nem tudom, hogy nálatok ez hogy van, de a lányok csak akkor tudják könnyen "odaadni" magukat, ha megkörnyékezi őket egy férfi.
Azaz a pasik is ugyanúgy részesei ennek az "erkölcsi romlásnak" sőt, ők az indítói.
Ha a nő rossz azért, mert jól akarja érezni magát, és megszán valami szerencsétlent, akkor a férfi is rossz azért, mert válogatás nélkül odamegy mindenkihez, aki kicsit is tetszik neki.
A férfi sem ismerte hosszabb ideig a nőt, mint a nő a férfit = nála sincs érzelmi kapocs.
Az a legszebb, hogy ha a nő nem fekszik le az adott szerencsétlennel, akkor azon megy a hiszti, hogy milyen beképzeltek a mai nők, és csak a legjobbaknak van esélyük náluk, viszont ha megszánják a nyomorultat, akkor megy ez, hogy miért ilyen könnyűvérűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!