Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok miért adják ilyen könnyen magukat?
ugyanazért teszik ezt, mint a férfiak. szexelni akarnak. ugyanolyan igénytelen az a férfi is, aki elmegy a buliba és egy-két pia után megdugja a csajt.
amúgy hülyeséget beszélsz. most buliban nyilván ilyen lányokat fogsz találni általában.
Csak szerintem pozitív tulajdonság ez a nőknél? Nem arról beszélek, aki tényleg bárkivel összefekszik minden második héten... De ezek a lányok mernek engedni a vágyaiknak, és nem frigid libák. Ők is akarhatnak komoly kapcsolatot, a többségük ugyanúgy mgbízható és hűséges. Én inkább akarnák egy ilyen lánnyal kapcsolatot, látszik rajt hogy szenvedélyes, szereti a szexet is és nem kellene millió évig várnom amíg úgy érzi a testiség is bejöhet egy kapcsolatba. Ne érts félre, az elég szánalmas amikor egy szórakozóhelyen 2 ember úgy egymásnak esik hogy kínos rájuk nézni, mert kettesben illene olyan dlgokat csinálnouk.
Szóval a lényeg az hogy egy nőnek is ugyanugy vannak szükségleteik, sőt jobb is ha van nékik ilyen típusú vagyuk. Mondhatod hogy erkolcstelenek, de elvileg egyenjogúság van, ha a ferfi dughat fűvel fával a nő is. Ítéletek nélkül.
Na, tessék. A másik véglet, aki minden nehezen kapható lányt frigidnek bélyegez.. nos a "frigid libák" védelmében felszólalva, hozzám soha senki se érhetett egy ujjal sem a kedvesemen kívül, és ha rajtam múlik ez nem fog változni. Amíg nem találtunk egymásra a barátommal, addig se voltam hajlandó magamhoz közel engedni csak úgy valakit, mert éppen úgy ketyegett a biológiai órám. Így alighanem elég sokan könyveltek el frigid libának.. nos maradjunk annyiban, hogy a barátom biztosan furcsállná ezt a becenevet ha ma hallaná rólam :))
"Egy nő legyen mesterszakács a konyhában, úrinő a társaságban, és igazi szajha az ágyban."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!