Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mai lányok miért adják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok miért adják ilyen könnyen magukat?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre egy mai lányt egy buliban mondjuk nem nehéz felszedni csak szexre például. Semmi tartás, meg se kell hódítani. Mondhatjátok hogy a fiúk is ilyenek de ők hódítanak a lányokat meg szerintem meg kell hódítani. Legyen kis kihívás. Viszont ma már fizetni se kell a szexért. 1-2 pia, kis tánc és simán lefeküdnek bárkivel aki kicsit is bejön nekik. Miért vagytok ilyenek lányok?
2015. nov. 25. 22:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nem értünk egyet :D Ha a pasi megteheti akkor egy nőnélsem elitélendő :D Itt mondjuk egyikünknek sincs igaza mert nem létezik jó vagy rossz dolog a társadalom tesz azzá mindent. Nekünk csak véleményünk van :D
2015. nov. 25. 23:01
 12/26 anonim ***** válasza:
én is feküdtem már le idegennel de nem buliban bulizni megyek nem szexelni ha valaki rám mász6ik és nekem is tetszik folytatom vele máskor de nem ott .
2015. nov. 25. 23:02
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha mi, férfiak megtehetjük, hogy szexelünk egy idegennel csak azért, mert éppen szexelni akarunk, akkor ugyanezt megtehetik a nők is.
2015. nov. 25. 23:10
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

ugyanazért teszik ezt, mint a férfiak. szexelni akarnak. ugyanolyan igénytelen az a férfi is, aki elmegy a buliba és egy-két pia után megdugja a csajt.

amúgy hülyeséget beszélsz. most buliban nyilván ilyen lányokat fogsz találni általában.

2015. nov. 25. 23:16
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Csak szerintem pozitív tulajdonság ez a nőknél? Nem arról beszélek, aki tényleg bárkivel összefekszik minden második héten... De ezek a lányok mernek engedni a vágyaiknak, és nem frigid libák. Ők is akarhatnak komoly kapcsolatot, a többségük ugyanúgy mgbízható és hűséges. Én inkább akarnák egy ilyen lánnyal kapcsolatot, látszik rajt hogy szenvedélyes, szereti a szexet is és nem kellene millió évig várnom amíg úgy érzi a testiség is bejöhet egy kapcsolatba. Ne érts félre, az elég szánalmas amikor egy szórakozóhelyen 2 ember úgy egymásnak esik hogy kínos rájuk nézni, mert kettesben illene olyan dlgokat csinálnouk.

Szóval a lényeg az hogy egy nőnek is ugyanugy vannak szükségleteik, sőt jobb is ha van nékik ilyen típusú vagyuk. Mondhatod hogy erkolcstelenek, de elvileg egyenjogúság van, ha a ferfi dughat fűvel fával a nő is. Ítéletek nélkül.

2015. nov. 25. 23:16
 16/26 anonim ***** válasza:

Na, tessék. A másik véglet, aki minden nehezen kapható lányt frigidnek bélyegez.. nos a "frigid libák" védelmében felszólalva, hozzám soha senki se érhetett egy ujjal sem a kedvesemen kívül, és ha rajtam múlik ez nem fog változni. Amíg nem találtunk egymásra a barátommal, addig se voltam hajlandó magamhoz közel engedni csak úgy valakit, mert éppen úgy ketyegett a biológiai órám. Így alighanem elég sokan könyveltek el frigid libának.. nos maradjunk annyiban, hogy a barátom biztosan furcsállná ezt a becenevet ha ma hallaná rólam :))

"Egy nő legyen mesterszakács a konyhában, úrinő a társaságban, és igazi szajha az ágyban."

2015. nov. 25. 23:35
 17/26 anonim ***** válasza:
Már akivel lefekszenek. Egy szupermacsóval biztosan.
2015. nov. 25. 23:59
 18/26 anonim ***** válasza:
Most akkor mi a bajod? Az, h "mindenkivel összefekszenek" v h csak a "szupermacsókkal"? Okoska...
2015. nov. 26. 00:04
 19/26 Missi_Key ***** válasza:
pont ugyan azért amiért a mai fiúk..
2015. nov. 26. 00:33
 20/26 anonim ***** válasza:
10 éve kezdtem el bulizni járni, akkor is pontosan ugyan ilyenek voltak.
2015. nov. 26. 02:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!