Fiúk! Ti jobban szeretitek az olyan lányokat, akiért küzdeni kell hogy a tied legyen, mint az olyanokat akik könnyen adják magukat?
Olyanra gondolok, hogy nagyon nehéz a lány közelébe kerülni, mert mindenkivel elutasító, mert már nem tud bízni, de neked nagyon tetszik ezért nem adod fel vele kapcsolatban.
Mondjuk tudom hogy ilyen főleg könyvekbe, filmekbe van, de akkor is :D
"Mondjuk tudom hogy ilyen főleg könyvekbe, filmekbe van, de akkor is :D"
Örülök, h látod, h egyik se fog senkinek tetszeni, kivéve aki egy filmben élni az életét.
Miért kell állandóan szerepeket játszadozni, nehéz lenne magunkat adni és hagyni, hogy a dolgok menjenek...
Én azt mondom, legyen a kettő között. Ne ájuljon egyszerre a karjaimba, mert nem akarom, hogy a kapcsolat kellős közepén bújik ki a szög a zsákból. De az, hogy valaki nem mutat érdeklődést a másik felé - nem értem? Miért kéne valakinek tovább tepernie? Ez szimplán zaklatás.
Ha a lány nem alél el pár sablonos bók után, de kimutatja/megmondja, mit szeretne, teljesen oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!