14-16 éves lányok ti szeretitek ha egy fiú érzelmesebb az átlagnál? : ) ) 14/f
Figyelt kérdés
2015. ápr. 10. 23:36
3/9 A kérdező kommentje:
istenem..normálisakat pls!
ennek örülök:)
2015. ápr. 10. 23:54
4/9 anonim válasza:
Én fiú vagyok (17) és én is ilyen voltam. Nem szeretik a lányok azt szeretik ha magabiztos vagy és megmutatod hogy férfiből vagy. Ha már együtt vagytok utána lehet értelmesebb de akkor se tenyérbe mászó mézes mázos.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
adolf:'D
2015. ápr. 11. 02:27
6/9 JAlexandra válasza:
Hát én 16 éves lány vagyok. Szerintem nem számít ha érzékeny vagy. Ha valaki igazán szeret téged elfogad téged úgy amilyen vagy.
7/9 anonim válasza:
Alapból a nők olyan társat keresnek aki magabiztos erős jellem számukra, ez egy alapvető ösztön ami az állatoknál is megfigyelhető.
Na most hogy beszámoltam arról amint az imént hallottam a Tvben, szeritem egy bizonyos mértékig cuki ha kimutatja az érzelmeit, viszont a sírás maradjon meg a lányoknak. (persze sírhatnak, de pl ne egy filmen).
Meg legyen olyan cuki haja, és ne olyan fostos ecset :D
14/L
8/9 anonim válasza:
Utolsónak:
Ez a te személyes véleményed (nekem sincs olyan hajam) de csak mert neked nem jön be nem kell hangoztatni.
9/9 anonim válasza:
Ha kifejezi az érzéseit, igen, de ha rinyálós vagy ilyesmi az gáz. Alapból igent mondanék, de nem feltétlenül, többi tulajdonsággal együtt lehetne egyértelműen eldönteni.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!