Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ti szeretitek a titokzat...

Fiúk, ti szeretitek a titokzatos lányokat, illetve akik meg tudnak lepni egy-egy cselekedettel, vagy néha a viselkedésükkel?

Figyelt kérdés
Jó értelemben értem persze a meglepést... :) Vagy hogy pl aki cuki jókislány mindenkivel, de az ágyban egy vadmacska lesz belőle, vagy megtudtok róla olyan dolgokat, amiket sosem gondoltatok volna.
2015. ápr. 5. 18:50
 1/5 opened paradise ***** válasza:
Hajjaj...
2015. ápr. 5. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Èn szeretem őket,bár ritka,de nekem is kéne 1ilyen típusú csaj.
2015. ápr. 5. 18:52
 3/5 CptTomato ***** válasza:
Nincs olyan nő aki az ilyesmit eltudja titkolni egy nem teljesen agyhalott pasi elől...
2015. ápr. 5. 18:55
 4/5 To7ka ***** válasza:
Azért legyen kiegyensúlyozott, tudjam, hogy a kapcsolatunknak stabil alapjai vannak, és a meglepetések legyenek teljesen privát, kettőnkre tartozó dolgok, ami mosolyt csal az arcomra, és nem megbotránkoztat.:P Ne tudjak meg róla fura dolgokat, annak mi értelme van, ha mások előtt viselkedik teljesen másként? Az pont azt jelenti, hogy nem számíthatok rá, nem ismerem valójában..:/
2015. ápr. 5. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Bizony. :D

Örülnék egy ilyennek.

2015. ápr. 5. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!