Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők mit próbálnak meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mit próbálnak meg törleszteni férfialázó viselkedésükkel?

Figyelt kérdés
Amelyik férfit csak tehetik porig alázzák és örömüket lelik ebben.Mit akarnak törleszteni?Az évezredes elnyomást?A háborúkat,amiket megszenvedtek tehetetlenül?A rengeteget erőszakot,amit a férfiak követtek el ellenük?Olyanok mint egy ember által régóta pusztított,háborgatott vadállat,aki mindenképp bosszút akar állni.
2014. júl. 25. 20:51
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
42%

péniszirigység, nem vicc, olvass utána

[link]

2014. júl. 25. 20:52
 2/26 A kérdező kommentje:
lol XD
2014. júl. 25. 20:54
 3/26 anonim ***** válasza:
14%

Ha testileg nem tudunk erősebbek lenni lelkileg leszünk azok, más módszerekkel kerekedünk főléte! Nehogy azt mond, hogy egy kislány megbántotta az érzékeny lelki világod?! Bőven megérdemli a legtöbb férfi ezt :) Ti max egy kis önbizalom vesztést kaptok, de az a nő akit egy férfi bánt szerinted csak az önbizalmát veszti el ? Hát nem.....

Nem hiszem, hogy ennyi miatt rinyálni kéne !!

17/l

2014. júl. 25. 20:59
 4/26 anonim ***** válasza:
Gondolom minden ok nélkül aláznak porrá. Eltaláltam?
2014. júl. 25. 21:03
 5/26 anonim ***** válasza:

Ezzel takarják a gyengeségüket.Mert az ilyenek gyengék.Vagy mert olyan sok rossz tapasztalatuk van hogy azt hiszik mindent tudnak,pedig semmit se.Az ilyeneket csak sajnálni lehet.Könnyű mást alázni,ahelyett hogy a saját portáján nézne körül mert vele van a baj.

Elnyomva meg nincsenek,éppen ellenkezőleg,csak mindenki a múltban él.

2014. júl. 25. 21:05
 6/26 anonim ***** válasza:
92%
Manapság nem hogy el lennének nyomva a nők, hanem egyenesen nekik kedvez a társasalom sok mindenben, nekik pl több mindent elnéznek, mint a férfiaknak... Szóval hagyjuk ezt a női hisztit megint! Álszentség!
2014. júl. 25. 21:08
 7/26 anonim ***** válasza:
21%

5: mindig is el leszünk nyomva, csak ezt TE mint férfi nem veszed észre....

Jó néha érezni, hogy mi is erősek vagyunk ezzel nem épp a megalázás a cél, ti is poénkodtok egymással csak mikor mi tesszük azt magatokra veszitek mert érzékenyebbek vagytok mint a lányok 80%-a...

2014. júl. 25. 21:09
 8/26 anonim ***** válasza:
96%
Milyen poénkodás? Engem halál komolyan meg akartak veretni csajok mindössze azért, mert be "mertem" náluk próbálkozni... Tudod te miket beszélsz??
2014. júl. 25. 21:13
 9/26 anonim ***** válasza:
Pontosan tudom, de nem minden lány ilyen, én pl nem is találkoztam még ilyesfajta lányokkal...
2014. júl. 25. 21:15
 10/26 anonim ***** válasza:

7-es el vagytok nyomva.Ugye csak viccelsz?5-ös vagyok.

Melyik nemet veszik észre ha szomorkodik?A nőket,a pasikra meg rámodják hogy hisztiznek.Ha egy nő veszekszik a barátjára rá se néznek,ellenkezőleg meg nekitámadnak a férfinak(mégha jogos is).Nemi erőszaknál,egy nőt sajnálnak(én is sajnálom az ilyeneket,nehogy félreértse valaki),de ha egy férfit,akkor az bu-zi.És még sorolhatnám.

2014. júl. 25. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!