Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők mit próbálnak meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mit próbálnak meg törleszteni férfialázó viselkedésükkel?

Figyelt kérdés
Amelyik férfit csak tehetik porig alázzák és örömüket lelik ebben.Mit akarnak törleszteni?Az évezredes elnyomást?A háborúkat,amiket megszenvedtek tehetetlenül?A rengeteget erőszakot,amit a férfiak követtek el ellenük?Olyanok mint egy ember által régóta pusztított,háborgatott vadállat,aki mindenképp bosszút akar állni.
2014. júl. 25. 20:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem az hogy egyszer megsértette őket 1férfi!

Pl néz engem

elhagytak! +megaláztak , és úgy hogy szerelmes vagyok belé mai napig!Ezentúl én is ölni fogom a férfi népet

2014. júl. 25. 21:20
 12/26 anonim ***** válasza:

"Bőven megérdemli a legtöbb férfi ezt :)"

Köszönjük a szexista hozzászólást. Ezzel csak azt bizonyítod hogy a hímsovinisztáknál egy cseppet se vagy jobb.

2014. júl. 25. 21:23
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
#11:Tényleg?Már nem azért,de a nők többségének ki van nyalva a s*gge.Az exemnek is ki volt,állandó jelleggel az volt a téma,hogy éppen mi bántja a pici lelkét,aztán egyszer csak lelépett egy barátjával azzal a címszóval,hogy nem foglalkoztam vele eleget.Napi 5 órák teltek el a k***a rinyálással,miközben mellette a belemet kidolgoztam ő meg semmit se csinált.Ezek után meg is értem azokat,akik rühellik a nőket.Nem tudom,hogy hány férfit láttál,akinek a nője Audit vesz és elviszi kül,földre nyaralni és még sorolhatnám.Szóval tényleg el vannak nyomva.Főleg azok amelyikek valami milliomos f**zát fogták meg.Mint az exem,akinek olyan pasi kell,akinek kocsija és motorja van.Ennyit a szerelemről és a nők szavahihetőségéről.
2014. júl. 25. 21:29
 14/26 anonim ***** válasza:
78%

"Pl néz engem

elhagytak! +megaláztak , és úgy hogy szerelmes vagyok belé mai napig!Ezentúl én is ölni fogom a férfi népet"

Lefordítom nektek:

Sajnáljatok mert mind a mai napig EGY férfi érzelmi lábtörlője vagyok és mindezért könnyebb egy egész nemen kitöltenem a dühömet mint magamba nézni és belátni hogy KETTŐN ÁLL A VÁSÁR.

2014. júl. 25. 21:30
 15/26 anonim ***** válasza:
10%

Nagyon sok nő nem aláz férfiakat. Nem tudom, te milyen nőknél próbálkoztál be, sajnállak a sikertelenségért, de első sorban magadba kéne tekintened, hogy min változtass és átértékelni, hogy mi fontos neked egy nőben, azaz kiknek udvarolsz.

Ami pedig az elnyomást illeti: amíg mi nők ugyanazért a munkáért kevesebb bért kapunk sok helyen, amíg mi szüljük a gyerekeket és emiatt hátrányba kerülünk a társadalomban (kiesés a munkából, kollégák rosszindulata amikor megint táppénzen vagy a beteg gyerekkel) illetve emiatt a felelősség is nagyobb rajtunk, nekem ne dumáljanak a férfiak, hogy jó nekem, mert kinyitják előttem az ajtót vagy néha meghívnak egy kávéra. Nagyon nem vagyunk egálban és ezt nem panaszkodásképpen mondom. Ettől én nem alázok be senkit, mert nem változtat a helyzeten, de tény ami tény, a többezer éves elnyomás után még most sem rózsás a helyzet és a biológiai különbségek miatt sosem lesz az.

2014. júl. 25. 21:31
 16/26 anonim ***** válasza:

15-ös ezt egy férfival is megcsinálják.

Nincs észrevéve hogy nincs férfi-nő.Csak ember,mindenkinek rossz a külvilági élete,keveseknek nem.A belső világa az meg csak attól függ hogy mennyire törődik valaki vele.

2014. júl. 25. 21:34
 17/26 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem tudjátok mivolt

Úgy fogalmaznék hogy szó szerint átvert

és bebizonyitotta az össze férfi egy....

férfiaknak nem számít a szerelem

menyaszonya voltam!De nem.... neki más kellet engem meg csak talonba tartott "a biztos pontként"

2014. júl. 25. 21:34
 18/26 anonim ***** válasza:

17-es ne általánosíts.Mert 1 féfi aki elvett megcsalt,és még mennyi van szerinted a földön.16-os vagyok.

Ráadásul itt van ez is,ha észreveszik a nőt az a baj,ha nem az a baj.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__592..

2014. júl. 25. 21:37
 19/26 anonim ***** válasza:
Soha nem alázok meg senkit, legalábbis szántszándékkal nem. Viszont látom, hogy ugyanúgy egyes nők, mint ahogy egyes férfiak is (!) szeretik lealázni, megszégyeníteni, megbántani, leszólni a másik neműeket tényleg apróságok miatt. Ezek agresszió mögé bújtatott emberi gyengeségek.
2014. júl. 25. 21:40
 20/26 anonim ***** válasza:
Én meg azt veszem észre hogy manapság mindenki próbál különbnek tűnni a másiknál, ha férfi akkor azért ha nő akkor azért ha szegény, ha gazdag, ha idős, ha fiatal stb. és megy a "ki tartozik kinek és mivel" játék, még akkor is ha az illető akin behajtani próbálják csak annyit vétett hogy férfinek, nőnek stb. született.
2014. júl. 25. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!