Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők mit próbálnak meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mit próbálnak meg törleszteni férfialázó viselkedésükkel?

Figyelt kérdés
Amelyik férfit csak tehetik porig alázzák és örömüket lelik ebben.Mit akarnak törleszteni?Az évezredes elnyomást?A háborúkat,amiket megszenvedtek tehetetlenül?A rengeteget erőszakot,amit a férfiak követtek el ellenük?Olyanok mint egy ember által régóta pusztított,háborgatott vadállat,aki mindenképp bosszút akar állni.
2014. júl. 25. 20:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb lenne az embernek,először saját magával foglalkoznia,és utána párkapcsolattal,meg később elkötelezettséggel.
2014. júl. 25. 21:50
 22/26 anonim ***** válasza:

17vok

nem tudom miez a link...ill kié

Amugy se nők se férfiak nem tisztelik a másik nemet

2014. júl. 25. 21:59
 23/26 anonim ***** válasza:

22-es én tisztelem a másik nemet,és az embereket.Akit nem azzal nem is beszélek,és nem is pocskondiázom.

A link az meg egy kis éretlen lány,aki ha felnő egy panaszgép lesz,mert a felnőttek nem segítenek neki.Neten él.

Mondjam azt rosszab lesz azoknál a nőknél akik itt pocskondiázzák a férfi embertársaikat.Ráadásul ez rám nagyon sértő és a normális férfiakra is,úgyhogy ne általánosítson senki sem.

2014. júl. 25. 22:04
 24/26 anonim ***** válasza:

23*

persze én ezt értem

Kivételek vannak, ahogy nőkben is

De mi nők általánositunk, mert a legtöbb férfi megbánt minket.

Ritka az igazi férfi ...de mi már általáb nem hiszünk bennük

mert a mai férfiak nem udvariasak stb

Persze te az lehetsz és kivétel is lehetsz

De szerintem férfiakban is van Nő alázóak! Én egy ilyet ismerek is... 2évet voltam vele együtt

Hidd el nem egy leány álom volt , mikor női büszkeségem alázta

Én pl Pont ezért az 1ért leszek szemét a férfiakkal

Első kapcsolatom első szerelmem volt, és jól átkúrt

És lehet hülye gondolkodás de sok nő ezért lesz bosszú álló ,ezért használja ki a férfi néppet

2014. júl. 26. 11:52
 25/26 anonim ***** válasza:
24-es,23-as vagyok.Majdnem ugyanez volt velemis,csak nálam a nő csinálta.De mégsem mondom minden nőre,hogy rib-anc meghogy ku-rva mintahogy azt a legtöbben tennék.Igen rossz egy ilyen mellett lenni,deha nem teszed magad túl nem lesz jobb se.Rossz volt a szakítás mert szerettem,de már nem tudtam mellette lenni.Ilyen az élet van aki így kap rosszat,van aki máshogy,talpra kell álni,és fejben megoldani,nem a többit szégyeníteni,mert 1 hülye miatt,nem tudunk attól semmit sem a többiről.Azt tudjuk hogy vannak ilyenek,és legközelebb óvatosnak kell lenni egy párkapcsolat kezdésekor.
2014. júl. 26. 12:01
 26/26 anonim ***** válasza:

"De szerintem férfiakban is van Nő alázóak! Én egy ilyet ismerek is... 2évet voltam vele együtt "

Már bocsánat, de miért voltál együtt ilyennel? Miért nem kerestél magadnak egy szerény, csendes srácot? Jah, mert azok nyomik a szemedben, értem... -.-

2014. júl. 26. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!