Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti lányok miért nem szeretitek...

Ti lányok miért nem szeretitek a romantikus pasikat?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 9. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
A romantikus nem egyenlő a nyálassal, gondoltad volna?
2015. ápr. 9. 22:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Én szeretem, de nem kell túlzásba esni. Tartsunk mértéket. Pont annyira legyen romantikus, mint amennyire vagány, vagy szexi, vagy vad és a többi.

:)

2015. ápr. 9. 22:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Ne gondoljatok azért annyira túlzásokra!
2015. ápr. 9. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Én szeretem őket. :)
2015. ápr. 9. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor hogy képzeljük el? Konkrétumot légyszi, pár példát.
2015. ápr. 9. 22:30
 6/8 anonim ***** válasza:
36%

Lányokat rizikós erről kérdezni, mert az ő gondolataik és cselekedeteik gyakran ellentétesek, így nem kizárt, hogy használhatatlan választ fogsz kapni.

Ha nem bánod, leírom röviden a tapasztalataim, és a kutatásaim eredményét:

A nők összességében férfit keresnek, a férfiak egyik eszköze - olyan jellemtulajdonságok mellett, mint a dominancia, vagy a talpraesettség - a romantika is, de egy bizonyos mértékben. A romantikus pasik azonban ott rontják el, hogy a romantikát nem mint eszközt használják, hanem teljesen azonosulnak vele. Ez pedig azért baj, mert egy tősgyökeres romantikus pasi rendszerint gyengébb lelkileg, ez a felfedezés pedig a nőknél tudat alatt automatikusan beindítja azt a látásmódot, hogy a gyengesége miatt nem való hozzá. A nők ugyanis olyan pasikra vágynak, aki mellett biztonságban érezhetik magukat, és akik mernek nemet mondani, tehát van véleményük és saját életük. Egy romantikus pasi mellett azonban, aki mindig elsírja magát érzékenységéből kifolyólag, ez aligha valósítható meg, ezért az ürge automatikusan bekerül a "Legyünk inkább barátok" kategóriába.

Tanulság: Nem baj, ha van benned romantika, csak ne vidd túlzásba. A nő elsődlegesen azt lássa benned, hogy nem ilyedsz meg a saját árnyékodtól, egy valódi férfi vagy.

2015. ápr. 9. 22:32
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Legyél romantikus is, meg ne is, legyél menő is, meg ne is, legyél gazdag is, meg ne is, legyél Harry Potter is, meg ne is, legyél nem tudom mi is, meg ne is, meg legyé! mán' minden, meg azé' ne is! </fucking_woman_logic>
2015. ápr. 9. 22:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Nah, ez engemet is érdekelne..

6# JézusMáriám! Azt gondoltam hogy bonyolultak a nők, no´ de ennyire!?

Nincs valakinek meg a romantikusság ellenszere? Ha má´ ezek szerint nem lehet barátnőm, akkor legalább a szívemet ne fájdítsam a nőkért.

2015. ápr. 10. 04:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!