Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ti jobban szeretitek az...

Fiúk! Ti jobban szeretitek az olyan lányokat, akiért küzdeni kell hogy a tied legyen, mint az olyanokat akik könnyen adják magukat?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, hogy nagyon nehéz a lány közelébe kerülni, mert mindenkivel elutasító, mert már nem tud bízni, de neked nagyon tetszik ezért nem adod fel vele kapcsolatban.

Mondjuk tudom hogy ilyen főleg könyvekbe, filmekbe van, de akkor is :D

2015. ápr. 13. 17:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Van olyan akiért megéri!

De van aki adja magát és mégis jol végződik a dolog.

Sok összetevője van ennek, melyik éri meg éppen.

Én is tudok olyan lányt(17), ha fiatalabb lennék nincs az az Isten aki meg tudna állitani abban, hogy küzdjek érte!

2015. ápr. 13. 17:12
 12/18 A kérdező kommentje:

De tegyük fel, hogy a lánynak van tekintélye a suliban, népszerű, és titokban sok fiúnak bejön, tipikus vagány csaj.

Csakhogy zárkózott, és ettől sok pasi meg akarja szerezni, mert titokzatos.

2015. ápr. 13. 17:13
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 Most egy emberről beszélünk vagy egy trófeáról?
2015. ápr. 13. 17:20
 14/18 anonim ***** válasza:
13/13 el lepték az oldalt a feministák ! milyen trófea? minek pazaroljam az időmet aki mindig le ráz? pl minek csalogassam elő a barlangból a medvét amikor az őz ott áll a réten ?
2015. ápr. 13. 17:23
 15/18 anonim ***** válasza:

Veréb madár, remélem nem sértésnek szántad a feministát.

Különben is felesleges velem kekeckedned. Ugyanazon a véleményen vagyunk. Viszont nem tetszett, hogy a kérdező úgy írta le a szóban forgó lányt, mintha valami meghódítandó díj lenne, amire mindenki ácsingózik.

2015. ápr. 13. 17:29
 16/18 anonim ***** válasza:
akkor bocsi félre értettük 1mást! nem azt mondom hogy az első randin az ágyban kössenek ki de hónapokat se kelljen könyörögni 1 randiért mert a férfiak bele unnak hamar
2015. ápr. 13. 17:32
 17/18 A kérdező kommentje:

A szóbanforgó lány csak kitalált személy az egész csak egy feltételes kérdés, hogy mi lenne ha... Bocsi mindenkitől, de nem szándékoztam megbántani senkit.

veréb arcú, oké, értem, köszi :)

2015. ápr. 13. 17:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem. Nem szeretem ha kéreti magát egy lány meg megjátssza magát, legyen minden egyértelmű.
2015. ápr. 13. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!