Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mai lányok miért adják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok miért adják ilyen könnyen magukat?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre egy mai lányt egy buliban mondjuk nem nehéz felszedni csak szexre például. Semmi tartás, meg se kell hódítani. Mondhatjátok hogy a fiúk is ilyenek de ők hódítanak a lányokat meg szerintem meg kell hódítani. Legyen kis kihívás. Viszont ma már fizetni se kell a szexért. 1-2 pia, kis tánc és simán lefeküdnek bárkivel aki kicsit is bejön nekik. Miért vagytok ilyenek lányok?
2015. nov. 25. 22:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
10 éve is ilyenek voltak ne aggódj :)
2015. nov. 25. 22:40
 2/26 anonim ***** válasza:
90%
Mert ma még mai. Holnap már tegnapi lesz és addig kell eladnia magát míg friss.
2015. nov. 25. 22:42
 3/26 anonim ***** válasza:

Olyan körökben forogsz, ahol ilyenek, van azért másfajta is.

S voltak régen is könnyen kaphatók.

2015. nov. 25. 22:43
 4/26 anonim ***** válasza:
Mai??? 20 éve sem voltak különbek.
2015. nov. 25. 22:45
 5/26 anonim ***** válasza:
Vagy mert ma mai, holnap már tegnapi lesz, de egy tegnapi lány már nem lehet holnapi. Viszont az is igaz, hogy a ma a tegnap holnapja. Csak, hogy érthetőbb legyen.
 6/26 anonim ***** válasza:
49%
hm nekem senki nem adta magát eddig se könnyen se nehezen. úgy gyakorlatilag egyáltalán sehogy :d
 7/26 anonim ***** válasza:
Túl sok impulzus éri őket, és ettől valahogy megbolondulnak. Azt hiszik értéktelenebbek lesznek, ha nem felelnek meg a környezetük elvárásainak.
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Rossz körben nézelődsz. Mert én is mai lány vagyok, de ha egy buliban egy srác 1-2 pia után bedobna egy ilyet, tuti, hogy a golyóinál fogva akasztanám ki az első villanypóznára. Bár ha nem a pasim lenne egy srác és így bepróbálkozna bárhol és bármikor, akkor is ilyen radikális eszközökhöz nyúlnék. :)
2015. nov. 25. 22:48
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Ember mi az h könnyen kapható lány? Ugyan olyan ember mint egy pasi nekik is szükségük van a szexre ugyanugy mint nekünk... Ennyi erővel mi könnyen kapható pasik vagyunk? Semmi különbség nincs. Ha egylányér meg kell küzdeni kelljen a pasiér is. Ha egy pasi könnyen belemegy dolgokba mert mért ne akkor emiatt a lányokat se kell elitélni. Ezalól kivétel persze ha az egyén komoly párkapcsolatban él mert ha akkor szexel mással akármelyik fél ugyanolyan undorító. És nem azért mert plusz egy partner és akkor a pasi már többet ér a nő meg kevesebbet hanem azért mert átbaszott valakit akiben megbízott !
2015. nov. 25. 22:53
 10/26 A kérdező kommentje:
attól még nem kell mindenkivel össze feküdni
2015. nov. 25. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!