Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Manapság miért adják oda...

Manapság miért adják oda magukat a lányok olyan könnyen?

Figyelt kérdés
A többség összevissza lefekszik mindenkivel, alig lehet már megfontolt, komoly, felelősségteljes nőt találni. Miért alakult ki ez, mi vezetett ide?

2014. dec. 17. 13:40
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
A megfigyelésem szerint gazdasági érdekekre épülő tevékenységek. Ezek része a szépségipar, a filmipar, a média, a szórakozás és hadd ne soroljam. Ezek hatnak az emberekre, az emberek pedig hatnak a barátaikra, köreikre.
2014. dec. 17. 13:43
 2/32 anonim ***** válasza:
Nincs bennük tartás.
2014. dec. 17. 13:44
 3/32 anonim ***** válasza:

Nekem senki se adja magát könnyen :(

De még nehezen se

2014. dec. 17. 13:44
 4/32 anonim ***** válasza:
Mert ribik és úgy gondolják ez a menő.
2014. dec. 17. 13:46
 5/32 To7ka ***** válasza:

Szerintem a többség kicsit erős, de tippelgethetünk:

- Férfiatlan férfiak sokasága. Már ha itt a kérdéseket olvasod, 2 véglet van (a megjátszósokon kívül), aki azt se tudja, hogy szóljon egy nőhöz, és aki rögtön ágyba vinné.

Előbb utóbb a 2 választás közül ha az illető vonzó is, az utóbbi lesz a nyerő..

- Sok csalódás a párkapcsolatokban. Miért ne kapná meg az örömöket hűtlenség, veszekedés, átverés nélkül? Lehet túl nagy fájdalmat okozott már több kapcsolata, amíg nem talál olyat akivel leélné az életét, marad az alkalmi öröm.

- Akivel kapcsolatba kerül egy fiatalabb lány, az határozott pasi lesz (hisz egyáltalán lemeri szólítani), aki határozottan tereli a dolgokat az igényei miatt az ágy felé, és nehéz ellenállni..

De még millió egy hasonló oka lehet. A férfiak miben jobbak? Mi nem "adjuk oda magunk" könnyen?:D Sőt...

2014. dec. 17. 13:47
 6/32 anonim ***** válasza:

- jó szex reménye

- skalp vadászat

- megfogni a pasit

- kiéhezettség

- megszerezni/elérni valamit

2014. dec. 17. 13:49
 7/32 anonim ***** válasza:
5-ös, de mivel a férfiak próbálkoznak, ők szólítanak le az esetek többségében, ezért a nők dolga lenne visszautasítani. De nem csak a csúnyákat, meg a bunkókat. Ehelyett mi megy? Magukra rántják őket. Mocskos, elaljasodott egy társadalom ez.
2014. dec. 17. 13:50
 8/32 anonim ***** válasza:

Kérdező és #5-ös, nem mindenki ilyen ám nyugi :)

persze a másik végleg sem jó, hogy 2 évig húzza a dolgot 18+-os személy...mert az nem bízik eléggé a partnerében...

2014. dec. 17. 13:50
 9/32 anonim ***** válasza:

Jól értem, keserű a szőlő kérdező?

Mindig mindenki belevizionál olyan dolgokat a sikertelenségébe, amik még véletlenül se érintik azt a témát, hogy talán magukkal van a gond.

Egyszerűen fogalmazva. zavar, hogy nem veled basznak. Ennyi.

2014. dec. 17. 13:56
 10/32 To7ka ***** válasza:

Írtam, hogy a többség szó egy kicsit erős ide!:)

És Neked is teljesen igazad van #7, nekem pl sokkal vonzóbb ha egy nőért küzdeni is kell, nem egyből az ágyamba dőlne. Régimódi vagyok..:) A bunkók utáni erős vonzalmat észrevettem, de szinte kivétel nélkül egy olyan kapcsolat után, ahol egy pasi olyan nyálasan szerelmes volt és megadott mindent, amitől én is falra másznék. És ezt elég sok lány is elismerte, nagyon megterhelő és piszok sok, amikor egy férfi átmegy kislányba és fényesre nyalja neki még a járdát is..

Persze, sokan ezt elvárják meg ezt szeretik, meg miért inkább a bunkókat keresik utána akik megverik, miért nem tudják kezelni a túl jót, miért szeretik jobban a túl rosszat? Na itt már valóban erős probléma van ezekkel a nőkkel, de egyik véglet se lesz jó attól.

2014. dec. 17. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!