Manapság miért adják oda magukat a lányok olyan könnyen?
Annyira intelligens vagy...
Ha két ember szexel, az téged miben érint? Akkor zavarhatna, ha az ágyadban csinálnák, de téged zavar ez, holott az ilyen emberek általában a 4 fal között, kettesben csinálják, szóval az ő interakcióik az ő privát szférájukban maradnak, ha pedig téged az zavar, hogy egyesek mit engednek meg a saját privát szférájukban, akkor elég elcseszett ember lehetsz, mert ezek szerint nem fogod fel a "privát" szó jelentését.
Kényszerít valaki, hogy te is ilyen legyél? Nem.
Megvetnek, mert nem csinálod? Nem.
Direkt mindenki az orrod előtt csinálja? Nein.
Nézőpont kérdése, hogy kinek mi az elfogadott. Kanállal eszel? Nagyszerű, a japánok felének a szemében barbár vagy. A gond ott kezdődik, hogy te azt hiszed, hogy a te perspektívád az általánosan elfogadható, egész pontosan azt kéne elfogadni, mert az a jó.
Szánalmas vagy.
Most bizonyítottad be, hogy azért vagy frusztrált, mert nem veled mennek szobára 10 szó meg 2 sör után. Tényleg keserű lehet neked a szőlő.
Olyan dolog miatt hőbörögsz, ami nem érint és nem is tartozik rád, ennyi erővel azért is kiabálhatnál, mert valaki üvegből issza a szódát, ahelyett, hogy pohárba öntené.
Jó hát én nem fogok egy értő olvasásra képtelen emberrel vitatkozni tovább...
Nem tudom mit nem lehet azon megérteni, hogy nekem nem erre van szükségem.
:DDD Jól van, tehát nem érted. Azt ajánlom ízlelgesd még ezt a részt:
"Hanem hogy ezek csak vágyak kiélésére mennek, aztán mikor ők is komoly kapcsolatot keresnének, akkor jövök én a képbe, meg még egy csomó társam, aki így gondolkodik. Le se szarnám az egészet, ha ezeknek a könnyűvérű embereknek csak egymással lenne dolga, de nem így van. És valahol ők is szégyellik ezt az egészet, ha eleinte nem merik bevallani, nem igaz?"
Pontosabban ne csak ízlelgesd, hanem rágd át magad rajta, ragadd meg a lényeget, a mondanivalót. Álljon össze a kép, érted? Vagy a te szótáradban nem létezik a komoly kapcsolat? Meg hogy ez mi mindennel jár?
Igen nem értem, de azt nem értem, hogy mit kattog egy olyan dolgon, amihez neki elvileg semmi köze, Mit foglalkozik velük, ha elítéli őket? Felteszem még egyszer a kérdést, hátha az elején nem volt érthető: kényszerítik, hogy legyen velük? Ha annyira nem szereti őket, akkor nem kell kezdeni velük, ennyi, keressen hosszútávú kapcsolatra való embert.
Ez olyan, mint amikor egy xbox fan csak azért megy el egy PS márkakereskedésbe, hogy kritizálhassa a felhozatalt. Ha nem szereti őket, akkor minek foglalkozik velük? Az intelligens ember egyik ismérve (szerintem), hogy ahelyett, hogy nekiállna átkozni a számára antipatikus dolgokat, inkább fogja magát és ignorálja őket. Mielőtt a fejemhez vágnád, hogy "akkor te miért foglalkozol olyasvalakivel, aki szerinted hülye?", már most leszögezném, hogy 1. nem vagyok a klasszikus értelemben vett intelligens ember és 2. mert nem értem a (valószínűleg nem létező9 logikáját és el merészelem várni, hogy magyarázza meg.
A netszleng őket hívja hater-nek, a Justin Bieber videók alatt láthatod őket. Szar, tudom, de ők csak azért is megnézik, hogy kritizálhassák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!