Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne durva, ha titkos szexuális viszont folytatnánk? 23l
Mennyire ciki, elfogadhatatlan, nem szép dolog? Eddig csak eszembe jutott, mert a haverom sokat pörgött régebben ezen...
Szóval neki, a havernak van csaja. Nekem nincs jelenleg senkim. Szexuális együttlétem se volt már hosszú hónapok óta.
A haverom sokat emlegette, hogy mi kettecskén mennyi mindent csinálhatnánk...
Mennyire lenne hülyeség, ha lenne egy titkos szexuális kapcsolatunk?
Nulla erkölcs, gratulálok!
Normális értékrenddel rendelkező embernek, meg se fordul ilyen a fejében.
Gondolj bele neked hogy esne, ha te lennél a haversrácnak a nője..
Szerintem ha ezt akarjátok, akkor dobja ki a csajt vagy valami, mert így eléggé aljas dolog, viszont nagyon izgalmas lenne. Lehet én benne lennék, de akkor is bűntudatom lenne, mert ez gané dolog.😃
18/L
nekem bejönne mármint ha én lennék a pasi :)
ha barátnőm csinálni ilyet egy fiúbarátjával akkor azonnal kivágnám
Én ilyet sosem tennék..
Képzeld magad szerencsétlen lány helyébe,neked hogy esne,ha megtudnád,hogy a pasid és a egyik barátnője többször is összefeküdtek?!
Nem igaz,hogy nincs benned emberség és lelkiismeret..nekem ilyesmihez nem volna bátorságom és szívem se,hogy így kicsesszek valakivel.
L
Én is szexkapcsolatot keresek csak harmadik fél nélkül.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!