Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen szex videókról? (többi lent)
A videó nagyon durva szerintem. A fickó tojásaiból nem sok maradt bizonyára.:)) Mi vihet rá valakit, hogy ilyen videjóban szerepeljen? Vajon élvezi is amit csinálnak vele?:
Videó: [link]
szerintem a fickó titkon sejti hogy az ilyen vágyai nagyon nem frankók és jószándékból úgy döntött hogy nem akar szaporodni nehogy az utódok is ilyen tökkelütöttek legyenek
bár itt ha jól néztem nem a tökkel ütöttek hanem inkább a tököt :)
Sosem értettem ezt hogy lehet kibírni...
33F
Nos...nem valószínű,hogy magát a fájdalmat élvezte,de a videó címe alátámasztja,hogy mi a lényeg, és mint tudjuk,a büntetésnek nem az a lényege,hogy élvezetes legyen,hanem az,hogy emlékezetes. Egyébként pedig bármikor kiszállhat. Biztonsági szó, és vége. Ám akkor valószínű,hogy az egész kapcsolatnak vége. Nyilván ezért hagyta magát a fazon.
BDSM...ez egy része. Evidens,a pasi mazochista,a nő szadista domina. Ennél többet azt hiszem,nem kell említeni. Bár ha még akarsz erről beszélni,írj privátot. És ha még van kérdés,megvitathatjuk. Nyugi, én nem vagyok sem szadista, sem domina, de azért az etikettet illik tudni mindegyik oldalról. :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!