Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kezdödött köztetek egy szexkapcsolat. De a csaj még nem meri bevállalni az orált. Mit gondoltok rolla?
Figyelt kérdés
Hivatkozva arra,hogy te vagy a 3.pasi kivel lefekszik,és nincs az orális szexben gyakorlata.Elhinnétek neki annak ellenére,hogy a szexbe nagyon jó?2015. szept. 1. 21:01
1/11 anonim válasza:
Nem. Szerintem valami sántít...
2/11 anonim válasza:
mikor első alkalommal voltam rendes párommal nem szexkapcsolat, szerelmesen, 1. éjszaka 3x szexeltünk, 2x a "hagyományos" módon 1x kézzel elégitettem ki, nem "mertem" még szájjal kielégiteni mert még nem csináltam azelőtt.
Másnap reggel felbátorodtam, ő irányitott hogy jó neki, azóta rendszeresen... nem kifogás, más a baja :)
3/11 A kérdező kommentje:
De mi lehet a baja?
2015. szept. 1. 21:04
4/11 RRR válasza:
el,de akár rossz élménye is lehetett
nem erőltetném
én csinálnám neki ,majd kedvet kap rá ő is
6/11 anonim válasza:
Azt gondolnám róla, hogy "né má", nem meri bevállalni az orált!
8/11 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy ha nem akarja, akkor ne csinálja. Nekem nem fontos az orál.
42F
9/11 anonim válasza:
nyomik vagytok és ennyi.. nézzetek inkább mesét.. ebből lesz a terhesség mert nem tartotok ott a bio anyagban...és agyban sem
10/11 anonim válasza:
Elhinném neki (hacsak nem utal más arra, hogy esetleg nem mond igazat) és megnyugtatnám, hogy nem zavar, ha még nem olyan tapasztalt, rajtam nyugodtan gyakorolhat, segítek neki fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!