Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jartok naturista szaunába? Ha feláll egy srácnak ott akkor csak a csajok miatt jarkal oda? Mert ez durva hogy felallt neki én meg nem győztem takargatni magam és lesett mindig
még nem voltam ilyenbe, szóval ha elmennék első alkalmakkor lehet én is így járnék, de ez még nem feltétlenül jelentené hogy a csajok miatt járok, az hogy bámult meg lehet azért mert simán tetszettél neki
23f
Én nem járok ilyen helyre, de mit tud egy férfi csinálni, ha így alakul? Túl sok mindent nem.
Ebből szerintem nem lehet levonni következtetést, hogy azért megy-e oda, vagy másért.
Nem azért de ez a lényege :D
Aki oda megy ne szégyelje magát.
Ember vagy férfi vagy és működik a farkad. Örülj neki :D ha meg szégyenlős vagy ne menj naturista szaunába :D
Én voltam már, a kedvesemmel is és hozzám tartozó nő nélkül is. Soha nem állt fel és nem láttam senkit, akinek felállt volna. Igaz, nem voltam túl sokszor.
Legutóbb Ausztriában, ahol 20 és 60 év közötti voltak a szaunázók.
Pesten hol vagy ilyen hely, ahol lehet fürdőruha nélkül?
Voltam már nem egyszer. Az első alkalmakkor igen felállt. Nem tudtam mit tenni, ha az emberrel szemben egy gyönyörű meztelen női fekszik, nem tudsz mit csinálni. Max annyit, hogy előre dőlve ülsz... Úgy nem ennyira feltünő, hogy áll.
33F
mindig vannak ilyen pasik. én is azért megnézem a szebb lányokat. felállítani kicsit nehéz, mert ha jól szaunázol akkor mindened izzad és nem éppen arra koncentrálsz
bár már nekem is állt fel, mert várakozás közben el kezdtem fantáziálni hogy mit fogok párommal csinálni ha hazaérek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!