Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek feláll szaunában ha láttok egy jó csajt? Vagy szerintetek feláll annak aki pucéran saunazik és jó csajok is vannak ott?
Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 22:18
2/17 anonim válasza:
csajok is nedvesednek....nekem volt már akcióm szaunában :) És a jelek miatt volt :D
3/17 A kérdező kommentje:
Meséld el :-)
2015. okt. 2. 22:22
4/17 anonim válasza:
4-en voltunk a szaunába 1 pár+a hölgy és én. szemeztünk, mosolyogtunk aztán le lenézett. Elkezdett ágaskodni, közben kiment a pár és hát lecuppantott...ennyi
5/17 anonim válasza:
nem szoktam szaunázni, de valószínűleg (kb tuti :D) felállna :D
7/17 A kérdező kommentje:
Hat a multkor egy sraccal voltam együtt a saunaban es felallt neki probaltam nem oda nezni. Baratnom meg azt mondta milyen bunko a srac hogy felallt neki mert hogy ez nem errol szol.es aki saunazni megy az nem a nőkre figyel ey nem allhat fel neki. Ő rendszeresen jár én még csak 2x voltam ,
2015. okt. 3. 09:50
9/17 A kérdező kommentje:
De ő hetenete jár szaunázni és tapasztalt s mondja nem szokott nem felállni a sok pasas ak bar ahogy meseli inkabb öregek vannak ügy 45-50 felettiek es soka német. S neked felall ?? Jo lenne ha sokan irnatok hogy tudjam normalis e ha felall egy sracnak? És az gáz lenne ha direkt úgy fordulnék meg felhuznam a lábam hogy belassanak? Mert ez engem izgat. De nem akarok semmirt se csak a hyelyzettetszik
2015. okt. 3. 10:12
10/17 anonim válasza:
A pucér szaunában eddig csak középkorú férfiak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!