Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek feláll szaunában ha láttok egy jó csajt? Vagy szerintetek feláll annak aki pucéran saunazik és jó csajok is vannak ott?
Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 22:18
11/17 anonim válasza:
Nem normális. Sőt, sokkal nehezebb felállítani a meleg miatt. Heti többször járok fürdőruhamentes szaunába. Hidd el, annyira hozzászoksz a látványhoz, hogy spontán merevedés ilyenkor nincs, csak szándékos. Nem egy modellalkatú csajt láttam már ruha nélkül, és ez nem hoz lázba abszolút, mert nem szexuális töltetű a dolog.
12/17 anonim válasza:
Én meg járok fürdőruha nélküli szaunába és a meleg semmit nem ront a merevedési képességemen. Hidd el nekem van spontán merevedés, amennyibe. Egy csinos meztelen nő fekszik előtted.
13/17 anonim válasza:
Spontán merevedés kamaszkorban van, és nem szexuális impulzusra történik. Ha nem múlik el fiatal felnőtkorra akkor menj vele orvoshoz. Egy 20 évesnél idősebb egészséges férfi farka szexuális impulzusra áll fel. Egy meztelen nő látványa bármilyen naturista, vagy ruha nélkül szaunázó társaságban nem szexuális töltetű. Heti rendszerességgel szaunázok többször is egy héten fürdőruhamentes szaunában, általában szaunaprogramokon, általában teljesen teli szaunakabinban. Vegyes férfi/nő elosztásba. Még 1 felálló farkat se láttam. Akinek itt feláll, azzal szerintem valami baj van. Vagy nincs a háttérben megfelelő szexuális kielégülés, vagy valami pszichés eredetű dolog, de semmiképpen sem normális. Ha az lenne akkor minden férfi álló farokkal szaunázna.
14/17 anonim válasza:
Vagy csak potenciagondokkal küzdesz és nem ártana orvoshoz fordulnid vele. Egy egészséges férfinak egy meztelen nő látványára fel áll. Kivéve, ha kiégett, megöregedett, zavarban van. Te melyik vagy ezek közül?
15/17 anonim válasza:
Javaslom neked, hogy kerüld a szaunákat ha nem tudsz magadon türtőztetni mert ki fognak baszni mint macskát szarni. Teljes joggal. Nem kellenek az ilyen kéjenc faszállítgatók oda.
16/17 anonim válasza:
A szaunában fiataltól az idősebb korosztályig mindenki előfordul. Nem csak a fiataloknak állhat fel, de mivel a szauna nem az erotikáról szól, rendszeres szaunázóknál ez nem történik meg. Kivételek előfordulnak, de rövid időn belül el tudod terelni a figyelmedet, hisz nemcsak jó csajok járnak oda...és te sem azért mész szaunázni, hogy őket bambuld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!