Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már attól feláll neki, ha a közelében vagyok. EZ mitől van?
Hát nézd nem trollkodni akarok, de szerintem nyilvánvaló :D
Tetszel neki, szeretne veled lefeküdni, talán még az is hozzájárul, hogy régóta mozgatod a fantáziáját, esetleg még az is, hogy talán nem mostanában volt nővel.
Van ilyen. Viccben már meg is fogalmazták:
Egy pasi ül a bárpultnál, már félig el van ázva, látszik, hogy rossz kedve van. Arra jár egy barátja.
- Mi baj van cimbora?
- Emlékszel arra a csajra a munkahelyemről, akiről meséltem neked?
- Aki most lépett be a cégedhez?
- Igen, igen, akit ha csak meglátok, rettentő erekcióm támad.
- És, mi történt?
- Összeszedtem a bátorságom és randira hívtam. És igent mondott, ma délután mentem fel a lakására.
- Remek!
- Hogy ne riasszam el az első alkalommal, a farkamat a combomhoz celluxoztam és így mentem fel hozzá. Becsengettem, és ő kijött elém nagyon mélyen dekoltát felsőben és egy észbontó miniszoknyában.
- És?
- Pofán rúgtam...
Ez egyértelmű, Te különösen tetszel neki.
Igen velem is volt ilyen, többször is. Volt olyan barátnőm, akivel veszekedés közben is ez volt, ha úgy nézett rám, vagy olyan mozdulatot tett fél méterről, tehát hozzám sem ért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!