Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jartok naturista szaunába? Ha feláll egy srácnak ott akkor csak a csajok miatt jarkal oda? Mert ez durva hogy felallt neki én meg nem győztem takargatni magam és lesett mindig
Figyelt kérdés
2015. okt. 21. 11:59
11/13 anonim válasza:
Szerintem ha egy nő meztelenre vetkőzik egy szaunában,akkor ne rinyáljon,ha megnézik a pasik. Ha őt ez zavarja,maradjon rajta a bikini. A másik oldal viszont,ha egy pasi nem tudja magát türtőztetni,maradjon rajta a gatya,vagy törölközővel takarja el az álló farkát.
12/13 anonim válasza:
Annyira nem értem a logikátokat...
Komolyan ha valaki NATURISTA szaunába megy mit zavarja hogy feláll a farka? Mit zavarja hogy a csajokat nézi valaki?
Azért NATURISTA mert meztelen vagy és nem szégyenled magad. Pont ez a lényege.
Erre jön a sok ember hogy mit csináljak ha feláll meg takard el... Minek? Azért mennek oda az emberek mert az ilyen dolgok nem zavarják őket.
Akit zavar menjen sima szaunába,fürdőbe,stb...
Nem logikus?
13/13 anonim válasza:
Nem. Ez csak rosszhiszemű feltételezés. Persze lehet hogy így van, de nem valószínű. Hány éves voltál akkor kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!