Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondták többen is, hogy "életük nője" vagyok? Ez bevett szokás a szédítésben, vagy lehet mögötte érzelem?
Mindig azok a legyszebb nők, a legjobb puncijuk azoknak van akikkel épp vagyunk. De azt neked kell eldönteni, hogy igazat mond e.
Azt mégse mondhatja, hogy volt már jobb is ;)
Hogy ez igaz legyen, azt Neked is kell érezned őiránta. Ha Te is érzed, akkor kezdj elgondolkodni.
Általában a túl nagy szavak puffogtatása visszatetsző. A másikat az ember élete nőjévé nem a szavak teszik, hanem az idő.
Én nem tudnám elképzelni, hogy mit éreznek azok, akik ilyesmit képesek puffogtatni, ha puszta kedves dolgokat mond, azt is értékelném, de az biztos, hogy emiatt nem kell komolyan venni egy embert.... még akkor sem, ha "úgy érzi", ha egyszerűen nem ismer még.
De nem is lehet föltétlenül hazugságnak nevezni, mert eleinte tényleg sokan hiszik is azt, hogy az "életük valakijével" találkoztak, sok mindenkiről el lehet ezt hinni.
szerintem eléggé úgy hallatszik mint egy szédítés, ha nem vagytok nagyon közel egymáshoz, és már ilyeneket mond, azt garantálom:) de emiatt nem kell félni, vagy csalódni, bárki belemegy komolytalan kapcsolatokba, nem kell elhinni.
úgy sem a hit számít, hanem a meggyőzödés.
ha már egy igen rövid idő alatt látom, hogy valakitől nem kapom vissza valamilyen formában, amit nyújtottam, nem szentelek türelmet rá, minek?
meg szerintem attól, hogy kiszolgáltam egyoldalúan, még nem fog szeretni (de attól még öszinte és hálás lehetne), bár lehet, hogy a szép szavakkal is háláját fejezi ki, akkor érez, amikor nem várják el tőle és úgy teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!