Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentek a szexkapcsolatomnak?
Figyelt kérdés
1 éve ismerkedtünk meg és feküdtünk le először. Elejében én jobban nyomultam rá,körülbelül én kezdeményeztem az elsőnél.Utána elkezdtünk találkozgatni ritkán és éreztem,hogy valami nem stimmel,nem tetszem neki. Aztán megtetszettem kb az összes haverjának és azóta másként tekint rám. Akkor mondta rám először,hogy milyen jó nő vagyok,és azóta folyton mondja,hogy egyre csinosabb vagyok,szeret nézni,szeret velem lenni. Ha meglát az utcán felhív,hogy rögtön akar velem szexelni, sőt mondja, hogy: itt, most rögtön megd.gna. Most már amikor csak bírunk találkozunk és mindig ő kezdeményez. Ő elmondta a haverjainak,hogy mi kavarunk,de engem mindig megkérdez,hogy ugye nem mondtam el senkinek,ez bosszant. Elejében a szexnél se volt se csók,se ölelés,most ki se bírja,hogy ne öleljen meg. Mégis amikor elélvez minden szépnek és jónak vége van,úgy érzem,hogy minél előbb megakar szabadulni tőlem. Ez mi?2015. nov. 6. 18:58
1/7 anonim válasza:
kiüríti a zsákot aztán szevasz...szerinted mi lehet?
2/7 anonim válasza:
Van az a fajta szerelem, ami a g*civel elszáll..
aztán jó esetben újratöltödik
Amugy meg összeszedhetnél vmi kis önbizalmat, mert olyan lánynak tűnsz, aki azért is hálás, ha belerúgnak. Megpróbálhatnád egyszer te is alakítgatni a dolgokat egy kicsit. Mondhatnál neki pl. néha nemet. Húzd egy kicsit az agyát. Teszteld, hogy meddig mehetsz el.. stb.
3/7 anonim válasza:
Vibescunak igaza van.
De szerintem felejtsd el, és szerezz magadnak rendes párt!
4/7 anonim válasza:
#2-nek tényleg igaza van, húzd az agyát kicsit :)
5/7 anonim válasza:
Egy új szexkapcsolat jobban jönne neked.
Miért végeződik sok házasság válással?
Mert a szex unalmas. Most képzeld, amikor kapcsolat sincs, s partner mégis ugyanaz....
7/7 A kérdező kommentje:
18
2015. nov. 30. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!