Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ezt írtam nekem hogy így zajlik egy sex közöttünk (persze egyéb pózokban is csak ő most épp ezt ragadta ki) és hogy szerintetek javíthatnánk e még ezen?
nos akkor jön az iklet egyszer hogy sexeljünk és ilyenkor elkezdjük húzni egymás agyát attól függően melyikünkre jön rá ha rád akkor állatába bekapod a szádba a hímvesszőmet és ott mozogsz rajtad szépen lasan majd gyorsabban vagy akár egész mélyeket melyektől nekem csak trágár szavak jönnek a számra de ha én akarok sexelni nekem sokkal egyszerűbb dolgom mert csak kicsit erősebben meg kell ragadjalak aztán levágni az ágyra és mélyen a szemed be nézni kis lágy mosoly majd ezután kezdődik az előjáték amit mind a ketten csinálunk hogy beindítsuk a másik és már nagyon akarjon sexelni itt a szánk segítségét hívjuk először is vegyük te mit szoktál nos sokféle dolgot tudsz ott lent velem csinálni kezdve a herémmel való játéktól és hogy onnantól teljesen végignyalod az egészet egészen a tetejéig ott bekapod és mélyülhetsz rengeteget gyorsulsz lassul közben a kezedet is mozgatod föl le aztán felnézel rád a gyönyörű pofiddal és én ettől teljesen elolvadok és a menyekbe vagyok tőle aztán van az én részem ami úgy kezdődik hogy megcsókollak majd egészen végig a testeden elindulok egészen a melledig itt azt bekapom és sok különböző dolgot csinálhatok vele akár a nyelvemmel csak a körülötte lévő részen játszhatok elkezdhetem szívni és csak a legeslegtetején mozgatni a nyelvem vagy enyhén megharaphatom ha nem tudok dönteni melyik legyen a két gyönyörű melled közül akkor egymás mellé szoríthatom őket és gyorsan váltogathatok közöttük ezután jön az a rész amikor elindulok lefelé és mind a ketten tudjuk mi következik és izgatottan várjuk milyen jó is lesz és ekkor elkezdem a csiklódat izgatni a számmal itt is hasonló mozdulatok tehetek mint a mellednél majd elindulhatok lejjebb a popsi ki/be járatodhoz amit körbe körbe nyalogathatok majd visszatérhetek egészen a csiklódhoz majd a popsidhoz és közben a kezemmel a melleddel elvagyok amikor már nagyon kezdesz beindulni a popsidtól végignyalom a csiklódig a tökéletes testedet majd ott intenzíven elkezdelek kinyalni egészen addig amíg el nem érsz az orgazmus határáig nos miután elorgazmáltál azután szorosan magadhoz ölelsz és itt minden egyes testrészünkkel próbálunk egymáshoz érni hogy teljes legyen a bújás majd miközben remegsz az izgalomtól megcsókollak hosszan és közben beléd csusszanok . állatába így kezdjük a dolgot hogy én vagyok felül az első 4-5 lökés még nem különösebb érzés itt csak egymásra hangoljuk az érzelmeket illetve a testünket majd ezek után már átszellemülünk egymásra és átadjuk magunkat az élvezetnek és ilyenkor szoktam teljesen beléd nyomni a nemi szervemet amire te enyhén megemeled a fejedet és felnyögsz majd ezután még ugyanebben a pózban maradunk és tartom magamat majd látom a szemedbe a teljes élvezetet és vágyat irántam és ekkor rakom le magamat a testsúlyomat enyhén rád helyezem az arcom beletemetem a nyakadba és hasizomból mozgok rád gyorsan majd lassan majd újra rágyorsulva mindezektől folyamatosan felnyögsz amikor rágyorsítok és elkezdesz imákat mondani és jönnek az igenek és mindezek után nem birok betelni veled és rágyorsítok amennyire csak birok de amikor közél érnék a csúcshoz te még nagyon távol vagy az élvezet eme csúcsától és ekkor megfordítalak hogy hátulról csináljuk de mielőtt még betenném újra kinyalom a popsidat szépen végig a csiklódat majd újra a popsidat amitől te átmész a remegő fázisba hiszen vágysz rá hogy benned legyek de én még nem adom meg amire vágysz csak szépen nyugodtan nyalom a popsidat majd a csikódat majd ezután mikor elveszem a számat már tudod hogy mi következik és szépen lassan beléd tolom amire vágysz majd szépen lassan elkezdem ki be húzni teljesen az elejétől a végéig majd egyre gyorsabban és gyorsabban közben a bal kezemmel megfogom a csípődet és irányítalak hogy hogyan mozogj rám majd közben a jobb kezemmel a popsidat simogatom majd szép lassan beteszem az ujjamat is ekkor kicsit rálassítok hogy ki tudd élvezni a dolgot majd amint kezdesz eszmélni a történésekből újra rágyorsítok és rámarkolok a csípődre amitől hangosan felnyögsz ettől teljesen bevadulok és lenyomlak a párnak közé majd minden megmaradt energiámmal rágyorsulok a dologra és mindezek után amikor érzem hogy mindjárt elélvezek akkor csak erősebben lenyomlak majd gyorsítok egy utolsót a tempón majd teljes melegség önt el odalent ahogy elmegyek abban a lányba akit szeretek
a válaszokat előre is köszönjük 18/l
Eddig azt hittem, hogy aki egyetlen mondatban le tudja írni az előjátékot és az aktust, az összecsapja a dolgokat. :-)))
Kedvencem nekem is: "miután elorgazmáltál" :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!