Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzek meg egy lányt, hogy szexkapcsolat legyen közöttünk, ha ő hosszú, komolyat akar?
Figyelt kérdés
Nekem egyelőre nincsen időm komoly kapcsolatra, meg nem biztos, hogy komolyra, ha lenne időm is, alkalmas lenne nekem.2015. nov. 1. 09:40
1/20 anonim válasza:
Ha nem akarja akkor nem fogod meggyözni. Ha neked ez nem jo, keress mást!
2/20 A kérdező kommentje:
De én mondtam neki, hogy nekem nincsen időm ilyenekre, de még is ismerkedünk, beszélgetünk már egy hónapja.
2015. nov. 1. 09:45
3/20 anonim válasza:
Pár hónapja???? S nincs időd erre??? Hogy van ez?? Gondolkodj, bithuszár! Csak gyáva vagy és azt hiszed hogy nagyon kelendő a nőknél...
4/20 anonim válasza:
Hagyd inkább békén és ne hülyítsd. Ha neki hosszú távú kapcsolat kell, akkor ne akard rávenni a számodra kényelmes megoldásra, mert csak fájdalmat okozol neki...
5/20 A kérdező kommentje:
Interneten beszélünk, de ott sem sokat
2015. nov. 1. 10:00
6/20 anonim válasza:
Nem tudom mit tervezel, de hidd el baromi rosszul tud esni, hogy ha valaki komolyan gondolja, esetleg megjelenik a szikra benne és közli vele a másik, hogy csak a teste érdekel, mert többre nincs ideje.
Őszintén megmondanám neki, hogy ha szexre lenne ideje, de kapcsolatra nem akkor menjen olyan nőkhöz, akik ezt vállalják és engem hagyjon békén.
7/20 A kérdező kommentje:
De én ezt mondtam neki, hogy időm nincsen. Mint ahogy írtam is, de ő ennek ellenere kitartó, úgy veszem észre.
2015. nov. 1. 10:39
8/20 anonim válasza:
Sehogy. Keress valakit, aki csak szexkapcsolatot keres.
9/20 A kérdező kommentje:
Vagy az megoldás, hogy akkor csak legyünk barátok, azt mondani? Aztán ugy is belemenne a szexbe szerintem. Meg mar írta is, hogy szexelne velem.
2015. nov. 1. 10:42
10/20 A kérdező kommentje:
De olyat hol találok, aki csak szexkapcsolatot keres?
2015. nov. 1. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!