Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat, barátság extrákkal. Van itt olyan akinek ez működött hosszú távon?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. Van olyan akinek a kérdésben említett dolog működött hosszú távon ? Vagy ennek mindig az a vége hogy az egyik fél többet kezd el érezni és akkor vége ?2013. okt. 27. 22:08
1/4 anonim válasza:
nekem már többször is működött hosszútávon és senki nem érzet többet, nem volt sértődés...van, amelyik most is tart, aminek pedig vége lett az költözésből, barátnő-találásból és egymás megunásból származott, mindig békés közös megegyezés volt...
24/L
2/4 anonim válasza:
Működött. 3évig. De a csaj többet akart. Nekem viszont jó volt úgy ahogy volt és hagytam szenvedni. Ő meg megalkuvó volt és belement,hogy legalább Ennyi legyen mint semmi... Egy önző ocsmány dög voltam. Pont azt csináltam amiért elítélek másokat.
3/4 anonim válasza:
Hát szerintem ez csak akkor fér bele ha teljesen érzelmek nélkül működik. De ilyen nagyon ritka az egyik fél mindig többet érez és csak rossz lesz valakinek.
4/4 anonim válasza:
Most ketto mukodik parhuzamosan. Mind a kettot erzelmek nelkul, kozos megegyezesre, sajat szabad akaratbol kezdtuk. es partalalasig folytatjuk. klassz, mukodokepes. Meg egy harmast szeretnek valahogy osszehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!