Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat, barátság extrákkal. Van itt olyan akinek ez működött hosszú távon?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Van olyan akinek a kérdésben említett dolog működött hosszú távon ? Vagy ennek mindig az a vége hogy az egyik fél többet kezd el érezni és akkor vége ?

2013. okt. 27. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem már többször is működött hosszútávon és senki nem érzet többet, nem volt sértődés...van, amelyik most is tart, aminek pedig vége lett az költözésből, barátnő-találásból és egymás megunásból származott, mindig békés közös megegyezés volt...

24/L

2013. okt. 27. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Működött. 3évig. De a csaj többet akart. Nekem viszont jó volt úgy ahogy volt és hagytam szenvedni. Ő meg megalkuvó volt és belement,hogy legalább Ennyi legyen mint semmi... Egy önző ocsmány dög voltam. Pont azt csináltam amiért elítélek másokat.
2013. okt. 27. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez csak akkor fér bele ha teljesen érzelmek nélkül működik. De ilyen nagyon ritka az egyik fél mindig többet érez és csak rossz lesz valakinek.
2013. okt. 27. 22:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Most ketto mukodik parhuzamosan. Mind a kettot erzelmek nelkul, kozos megegyezesre, sajat szabad akaratbol kezdtuk. es partalalasig folytatjuk. klassz, mukodokepes. Meg egy harmast szeretnek valahogy osszehozni.
2013. okt. 27. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!