Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból hosszú szerelem?
Már kb. 4 éve nagyon jó barátok vagyunk egy fiúval. De egyik
alkalommal megkérdezte h lenne e több köztünk. Én visszautasítottam a jelenlegi párkapcsolatom miatt, de a párom nem tanusít felém akkora figyelmet mint ő. Sokkal jobban kijövök vele mint a párommal mitévő legyek? Mert a barátságát se szeretném elveszíteni.
akkor megsúgom, hogy a pároddal ez már nem most kezdődött, hogy +200°C-ról lehül -200°C-re...
csak ez a srác döbbentett rá arra, "hogy jesszus feleannyira sem jó a kapcsolatom mint ahogy azt gondoltam"
noss...
szerintem, ha a srác is komolyan gondolja még és te is, és ez nem csak egy fellángolás, akkor én azt mondom hagyd ott a párod, mert csak rosszabb lesz...
(ha ezzel a sráccal nem is jönnél össze, akkor is a jelenlegi pároddal teljesen kihülne a kapcsolatod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!