Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért elítélendő a két szexkap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő a két szexkapcsolat?

Figyelt kérdés
2015. okt. 30. 08:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ha csak szexkapcsolat, akkor szerintem nem az. Bár vannak prűd emberek, de mindenki más és más :)
2015. okt. 30. 08:59
 2/20 A kérdező kommentje:
Megkaptam, hogy egy szánalmas rib anc vagyok, amikor meg magyarázatot kértem, akkor csönd lett :D
2015. okt. 30. 09:01
 3/20 anonim ***** válasza:
mert sokaknak egy se jut!
2015. okt. 30. 09:02
 4/20 anonim ***** válasza:
83%

Irigyek és álszentek. Ne foglalkozz velük, a saját szánalmas életük miatt fujjognak rád.

(Olvastam tegnap az ominózus témát ;-) )

2015. okt. 30. 09:06
 5/20 A kérdező kommentje:
Direkt töröltem a kérdést :D nem akartam látni a továbbiakat :D
2015. okt. 30. 09:08
 6/20 anonim ***** válasza:
4%

Nem vagyok se prűd, se álszent, se irigy se semmi ilyesmi. De nekem sem több egy lány egy ri.bancnál, ha kapcsolat neki luxus, de idegen fa.szokra azért ráugrál. Mert ugye nem szexelni kibírhatatlan és azok, akik képesek csak párkapcsolatban szexelni, azok valami űrlények.

Tessék, én megválaszoltam neked a kérdést, amit a többiek nem tudtak. Ne légy erre büszke.

(Innen üzenem a többi válaszolónak, hogy nem vagyok prűd, mert szeretem a szexet, nem vagyok álszent, csakmert ez a vélemnyem és nem vagyok irigy sem, mert van kapcsolatom. ;)

2015. okt. 30. 10:12
 7/20 anonim ***** válasza:

Neked van kapcsolatod.

Neki meg nincs. Csak 2 szexkapcsolata.

Te nem vagy se irigy, se prüd, se ..

Áh! Dehogy!

Csak milyen jogon rįbancozol?

Szánalmasan futtatod magad!

2015. okt. 30. 10:19
 8/20 anonim ***** válasza:
8%
Olyan jogon, hogy bárki elmondhatja a véleményét, ő is elmondhatja a védőbeszédét, ami lepereg rólam és ugyanúgy az emberek legalább 50%-áról, akik hasonló véleményem vannak (tudod, akikből 1000000000000%-ig csak az irigység árad és még véletlenül sem ők a normálisak).
2015. okt. 30. 10:25
 9/20 A kérdező kommentje:
Szeretem a szexet, viszont most nem akarok párkapcsolatot, nem értem mi ebbe a bűn?
2015. okt. 30. 10:30
 10/20 anonim ***** válasza:
75%
Csak te itélkezel!
2015. okt. 30. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!