Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő a két szexkapcsolat?
Nem vagyok rá büszke :D
Csak az egyik ritkán ér rá, kb. 2-3 hetente, viszont baromi jó vele a szex. A másik meg gyakrabban.
Se büszkének nem kell lenned, se szégyelned nem kell!
Nem párkapcsolatban vagy!
Azt mondod praktikus oka van neki.
Ki se kellett volna rakni kérdésnek!
Van aki inkviziciós erkölcsiséggel támad. Van aki önrendelkezésednek tartja. Föleg ha ez kapcsolatokat se sért.
Normálisabb férfiak mi!?
Megint osztod az észt, leszolsz. Mert az egyedüli üdvözitő, igaz életet te éled!
#16: Te olyan kis lelkis vagy...mindent magadra veszel, mintha neked írtam volna, pedig a kutya se szólt hozzád. :)
Vagy te vagy a kérdező "álruhában"?
Tudnak is egymásrol!
Na most majd hallgathatsz!
Amugy!Nem vagyok álruhás sem, meg sorban sem állok a kérdezőnél! Csaj unom a jelző aggatását arra aki kicsit máskép látja a világot, megengedheti és meg is engedi magának, hogy lazábban éljen.
Hogy csak az az igaz amit ti annak tartotok. Hogy aki másképpen él mint ahogy ti elvárjátok az nem ember a szemetekben.
Se nem vagyok megsértődve, se ideges nem vagyok. Ahhoz több kell. Csak nekem meg ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!