Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért elítélendő a két szexkap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő a két szexkapcsolat?

Figyelt kérdés
2015. okt. 30. 08:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem az gond hogy van szexkapcsolatod.hanem az hogy kettő is egyszerre és erre te büszke vagy
2015. okt. 30. 10:42
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem vagyok rá büszke :D

Csak az egyik ritkán ér rá, kb. 2-3 hetente, viszont baromi jó vele a szex. A másik meg gyakrabban.

2015. okt. 30. 10:44
 13/20 anonim ***** válasza:

Se büszkének nem kell lenned, se szégyelned nem kell!

Nem párkapcsolatban vagy!

Azt mondod praktikus oka van neki.

Ki se kellett volna rakni kérdésnek!

Van aki inkviziciós erkölcsiséggel támad. Van aki önrendelkezésednek tartja. Föleg ha ez kapcsolatokat se sért.

2015. okt. 30. 10:58
 14/20 anonim válasza:
Szerintem semmi nincs abban ha kiéli az ember a vágyit:) Ha akarod lehetek akár 3. is:D
2015. okt. 30. 11:59
 15/20 anonim ***** válasza:
92%
A normálisabb férfiak találnak normálisabb nőt, a többinek meg jó leszel te is :)
2015. okt. 30. 13:21
 16/20 anonim ***** válasza:

Normálisabb férfiak mi!?

Megint osztod az észt, leszolsz. Mert az egyedüli üdvözitő, igaz életet te éled!

2015. okt. 30. 13:28
 17/20 anonim ***** válasza:

#16: Te olyan kis lelkis vagy...mindent magadra veszel, mintha neked írtam volna, pedig a kutya se szólt hozzád. :)

Vagy te vagy a kérdező "álruhában"?

2015. okt. 30. 13:42
 18/20 anonim válasza:
Én nem ítéllek el érte! Sőt megértelek!De nem itt részletezném,hogy miért?!
2015. okt. 30. 14:34
 19/20 A kérdező kommentje:
Képzeld, tudnak egymásról.
2015. okt. 30. 15:33
 20/20 anonim ***** válasza:

Tudnak is egymásrol!

Na most majd hallgathatsz!

Amugy!Nem vagyok álruhás sem, meg sorban sem állok a kérdezőnél! Csaj unom a jelző aggatását arra aki kicsit máskép látja a világot, megengedheti és meg is engedi magának, hogy lazábban éljen.

Hogy csak az az igaz amit ti annak tartotok. Hogy aki másképpen él mint ahogy ti elvárjátok az nem ember a szemetekben.

Se nem vagyok megsértődve, se ideges nem vagyok. Ahhoz több kell. Csak nekem meg ez a véleményem.

2015. okt. 30. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!