Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kettő szexkapcsolat? Szerintetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kettő szexkapcsolat? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy szexkapcsolatom, viszont ritkán ér rá. Érdemes lenne egy másikat is szeretni? Elég volt a mostani szexuális dolgait megbeszélni stb... Viszont így iszonyatosan hiányom van valamikor.
2015. okt. 7. 21:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Miért nem helyette keresel mást?
2015. okt. 7. 21:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Azért mert iszonyatosan jó vele a szex.
2015. okt. 7. 21:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő, mielőtt még jönne 10 üzenet erről.
2015. okt. 7. 22:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Csak legalább használj óvszert legalább az egyikkel.
2015. okt. 8. 09:46
 5/12 A kérdező kommentje:
Használunk óvszert...
2015. okt. 8. 09:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább legyen egy igazi kapcsolatod olyasvalakivel, aki rá ér, és törődik veled. Az minden szempontból kielégítőbb. (Nem kioktatásból írtam.)
2015. okt. 9. 12:38
 7/12 A kérdező kommentje:
Látom senki se tud a kérdésre válaszolni...
2015. okt. 9. 12:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Igen, legyen. Ezek alapján kell neked egy második. Ha meg már van egy, akkor semmi szégyen abban, hogy lesz egy másik s.

4-es voltam.

2015. okt. 9. 12:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Pont ilyen helyzetben vagyok én is és nő vagyok. Ez a helyzet csak felőröl, amikor már megint nem tudunk találkozni, úgyhogy szerintem érdemes mást is keresni.
2015. okt. 9. 13:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem belefér kettő ha csak szexkapcsolat. Csak félő, hogy az egyik ki akar sajátítani magának.

Viszont ha nyitottak akkor akár 3as is lehet ami szuper lenne ilyen felállásban.

(annyiban gáz, hogy a lányok általában egyszerre csak egy pasira tudnak érzelmet irányítani, szóval ha a második kicsit rosszabb lenne az ágyban, akkor mindig a másikra vágynál és nem vonzódnál hozzá)

Megoldás, ha két teljesen különböző szerető, hogy mikor erre, mikor arra vágysz (pl: intelligens érzéki + önfejű dúvad)

2015. okt. 9. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!