Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolat így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat így?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki szexkapcsolatot akar tőlem.

Még csak beszélgetünk, de egyre inkább egy második barátnőt akar. Múltkor írtam neki, hogy megyek a személyi edzőmhöz, erre rögtön nekem támadt kb., hogy ő férfi és biztos a szeretőm, és ő akar lenni a szeretőm.

Közben meg azt hangoztatja, hogy ő teljesen nyitott mindenre.

Az ilyet egy kapcsolatban se viselem el, nem hogy szexkapcsolatban kötöttségek nélkül.

2015. okt. 19. 09:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

a dugópajti az csak szexre való nem kapcsoltra és nincs joga beleszólni az életedbe

szal ha már most korlátozni akar akkor felejtős a pasi

2015. okt. 19. 09:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmatlan a pali, kuka
2015. okt. 19. 11:18
 3/15 anonim ***** válasza:
Pasiként kérdezem: Miért pont ilyennel állsz le? :D A szexkapcsolatnak pont az lenne a lényege, hogy nem kéritek egymást számon és nincs kötöttség. Így nagyjából egy féltékeny pasid van, aki mással is dugni akar.
2015. okt. 19. 12:46
 4/15 A kérdező kommentje:
Mert most kezdte ezt el :D eddig nem volt ilyen.
2015. okt. 19. 12:54
 5/15 PearlDiver ***** válasza:
Hát, nem hiszem hogy érdemes foglalkoznod egy birtoklási komplexusos, hisztiző hímmel...
2015. okt. 19. 13:26
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha most kezdte el, akkor most kell leselejtezni!
2015. okt. 19. 18:22
 7/15 A kérdező kommentje:

Tegnap még beszéltem vele, legalább segített dönteni :D

Kb. kérdőre vont, hogy nőként miért járok kocsmába, és mennyit iszok én :D:D:D:D istenem :D:D

2015. okt. 20. 08:24
 8/15 PearlDiver ***** válasza:
Nevess rajta egy jót aztán tiltsd le.. :)
2015. okt. 20. 09:48
 9/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy félt? És féltékeny?

Én is ismerkedek jó ideje már egy lánnyal. És igen, nekem is kezd rosszul esni, ha másokkal van. Pedig elején csak sexet akartam, akartunk mindketten.

33F

2015. okt. 20. 11:59
 10/15 A kérdező kommentje:

A szexkapcsolatban pont az a lényeg, hogy nincs féltékenykedés!

Főleg, hogy barátnője van.

2015. okt. 20. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!