Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti előbb "beadnátok"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti előbb "beadnátok" magatok, ha a pasi motorozik?

Figyelt kérdés

Motoros pasival hamarabb lenne kufirc vagy ez mindegy?

(kort is írjatok)

2015. nov. 22. 23:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nyilván azok szólják le a motorosokat, akik még egy biciklit sem tudnának venni.

De azért van különbség motor és motor között. A kis szutyok robogós, meg a 4-5 milliós sportmotoros pasik között is..

2015. nov. 23. 08:01
 12/20 anonim ***** válasza:
Persze,, itt 10 válaszból senkit sem érdekel, sőt egyesek egyenesen utálják őket...kár, hogy a valóság mást mutat mint az itteni álszent válaszok! :DD
2015. nov. 23. 08:01
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem izgat, sőt, veszélyesnek tartom.

Hogy mennyibe kerül, pláne nem izgat, mindenki úgy gazdálkodik a magáéval, ahogy jónak látja.

Semmiféle ilyen szartól nem "nedvesedik a bugyim".

2015. nov. 23. 09:25
 14/20 anonim ***** válasza:

Én szeretem a gyorsaságot és szeretek is motrozni.

Nem is hogy izgató,de ha megtetszenék egy olyan hapsinak,aki imád motrozni és elvinne egy körre benne lennék. /Volt már rá példa és nagyon élveztem/

Szóval azért felizgat,de nem olyan mértékben,hogy mindjárt benedvesedjek tőle :D

/Csajszi/19

2015. nov. 23. 09:59
 15/20 anonim ***** válasza:

"nem értem miért hiszik magukról a motorosok, hogy "menő" vagy "nő fogó","

Mert ezt tapasztalják? Érdekes, akiket látok, majdnem mindnél szériatartozék egy maca...szóval mégiscsak van abban valami, hogy nőfogó...

2015. nov. 23. 11:08
 16/20 anonim ***** válasza:
szex kozben motorozik? vagy mi van?
2015. nov. 23. 11:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Ja ertem mar. Nekem mindegy ki motorozik mert en kocsival jarok. Itt ahol elek mas a motorkultura. Nekem is tetszenek a szep motorok de mivel en meg biciklizni se tudok cask megnezem oket. marmint a motorokat, ja es mar reg tul vagyok azon a koron hogy ez erdekes legyen nekem;-)))
2015. nov. 23. 11:22
 18/20 anonim ***** válasza:

."kár, hogy a valóság mást mutat mint az itteni álszent válaszok! :DD"

Álszent? Ha ennyi eszed van, rajtad még egy motor sem segítene. Nem hiszem, hogy bárki azt tapasztalja, hogy 10ből 10 vagy akár 8 nőt levenne a lábáról a motorral. Egyszer írt itt egy srác, hogy miért nem talál magának barátnőt, mondták neki, hogy pörgesse fel az életét, találjon hobbit, erre kiderült, hogy oda van az extrém sportokért és motorozik....LOL

Mert az ugye eszetekbe sem jut, hogy 1. sokakat rohadtul nem érdekelnek a közlekedési eszközök, 2. attól, hogy motorozik egy srác, lehet hogy amikor megismerkedett a barátnőjével, ezt nem mondta el rögtön. Lehet, de csak lehet, hogy a személyiségével, külsejével stb. hódított....

Azért a nők többsége nem annyira sekélyes hogy egy motorral kárpótolni lehet azt amit a személyiség nem tud megadni...

2015. nov. 23. 16:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Attól mert motorja van, nem biztos, hogy arcra is rendben van. Tehát nálam nem függ a motortól. 30/L
2015. nov. 23. 19:31
 20/20 bfghj ***** válasza:

Igeeen!!! Még úgy se szexeltem motorral.

Viccet félre téve, sok alkamam lett volna motorra ülni, de bevallom őszíntén én félek tőle, ahogy a repülőtöl is. Szóval a válaszom nem! :D

2015. dec. 1. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!