Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti előbb "beadnátok"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti előbb "beadnátok" magatok, ha a pasi motorozik?

Figyelt kérdés

Motoros pasival hamarabb lenne kufirc vagy ez mindegy?

(kort is írjatok)

2015. nov. 22. 23:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nagyon nem érdekel, hogy motorzik vagy sem.
2015. nov. 22. 23:49
 2/20 anonim ***** válasza:
Engem sem érdekel hogy motorozik e. 18L
2015. nov. 22. 23:55
 3/20 anonim ***** válasza:
14%
Most erre csak annyit tudok mondani, mint amit apa is szokott, amikor motorost lát: "donor" :P
2015. nov. 23. 00:02
 4/20 anonim ***** válasza:
Emberi minőségen nem javít a motorozás.
2015. nov. 23. 00:04
 5/20 anonim ***** válasza:
17%
En motorozom kozel 15 eve. Nem egy csajom volt, aki imadja. Igaz 35 evesen kozel sem a fiatal korosztalyt kepviselem, de hidd el nekem, nedvesedik a bugyi, mikor meglatnak.:)
2015. nov. 23. 00:15
 6/20 anonim ***** válasza:
nem, sőt nem is szeretem a motoros pasikat....nekem egy kategória a horgász- és fociimádókkal. persze ez attól is függ, mennyire van valaki belebuzulva :D
2015. nov. 23. 00:22
 7/20 anonim ***** válasza:
Ha nekem udvarol és engem is visz, akkor számít. Ha nem, akkor meg mit számítana?
2015. nov. 23. 01:11
 8/20 anonim ***** válasza:
23%
Mondanak itt mindenfélét, de egyik sem vallja be az őszintét: amikor felpörög egy motor mellettük, máris cunami van a bugyiban.
2015. nov. 23. 01:21
 9/20 anonim ***** válasza:
64%

8: És ezt mégis miből hiszed, nem lehetsz egyszerre két helyen, a motoron is és a nő bugyijéban is, hogy tudd, mi történik benne.

Én egyénként egy szöges deszkévat tudnám agyonverni, aki hangos motorral jön. Kívánom neki, hogy legyen frissen felszúrt, gennyes füle, miközben valaki hangoskodik mellette!

2015. nov. 23. 01:25
 10/20 anonim ***** válasza:
52%
Nem szeretem a motorokat, szóval nem is èrdekelne. 18\L
2015. nov. 23. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!