Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy pasi szexről kérdez,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi szexről kérdez, azért teszi mert szexszelne az adott csajjal? L

Figyelt kérdés

Tehát, ha olyasmiket kérdez, hogy mikor volt a csaj pasival, szokta máshogy intézni (önkielégítés), szóval e téren faggatózik, akkor az csak azért lehet, mert szexuálisan vobzódik hozzá?

De mi értelme van erről kiváncsiskodni? Mármint más szexuális aktusának részleteiről. Nekem nem jutna eszembe erről faggatózni.

2015. nov. 21. 23:40
 1/7 anonim ***** válasza:
simán kanos...
2015. nov. 21. 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen megdugna

Ki akarja deríteni, hogy neked a szex csak ünnepnapokon van, vagy rendszeresen csinálnád

2015. nov. 21. 23:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Szóval ha épp izgalmi állapotba van, eszébe jut és kész? Nem vagyok pasi+ én ilyet sose kérdeznék.
2015. nov. 21. 23:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Szexelne veled és tájékozódik, vagy éppen masztizik, éppen kiveri.
2015. nov. 21. 23:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Személyesen beszéltünk, 10 cm-re állt tőlem, észre vettem volna, ha önkielégít. :D
2015. nov. 21. 23:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Állt a répa mint a cövek.. ;)
2015. nov. 21. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Általában igen.
2015. nov. 21. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!