Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nektek fontos hogy a pasitok eros legyen? Es mennyire kell erosnek lennie?
Fekvenyomás: 150 kg-val
Guggolás: 220 kg-val
Felhúzás: 270 kg-val
Minimum 12 ismétlés mindegyikből a leírt súllyal. Ez alatt szóba se állok a pasikkal.
18/L
Legyen szálkás, magabiztos...
(amit az edzéssel ő maga ér el..)
Neki, azaz mindenkinek jót tesz 1 kis edzés, ha rendszeresen csinálja, mint testileg, mint lelkileg...
És sokkal jobb érzés amikor mások irigykednek, hogy milyen jol néz ki a pasim... Már ha épp van xd :)
Igazábol ez csak 1 óriásit dob 1 kpaicsira... Szexuális, stb téren, de ugyanuúgy lehet szeretni, egy vékony vagy épp picit kövérke pasit.. Kinek mi jön be. :)
Legyen állóképessége, hogy bírja az iramot.
Emelgetnie nem kell közben, szóval az erő nem számít.
Nem baj, ha nem full erős, tehát nem kell 100 kilókat emelgetnie.
A lényeg, hogy bírjon el engem :) Kb. 49-50 kg vagyok, tehát egy vékony nádszál szintjén állok.
A barátom egyik haverja bírja a nehéz súlyokat, engem simán felkap.
Viszont a barátom elég vékony és engem is alig bír el. Nekem ez nagyon rossz érzés és kesergek miatta, mert olyankor daginak érzem magam, pedig ez nem az én hibám, hanem az övé, hogy nem bír el engem sem :(
Csak nekem kellemetlen, holott ő a kis gyenge és neki kellene hogy kellemetlen legyen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!