Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső miért ilyen fontos?
Most mondjuk alkalmi partnernél miért számít annyira, hogy kockás, izmos legyen a férfi? Vagy nem mindenkinèl?
Kort is írjatok, ha lehet.
A külső általánosságban fontos, evolúciós ösztönök hajtanak minket, a szebb külső sokszor egészségesebb, életerősebb, erősebb egyedre utal.
Az alkalmi partnereknél a nők esetén a külső még fontosabb. a nők vonzódása sokkal inkább alapul az érzelmekre, mint a férfiak esetén, ahol a külső vonzódás a leghangsúlyosabb. Mivel egy alkalmi partnernél nincs ez meg, így úgy állnak hozzá, hogy az a férfi akivel CSAK kavarnak tényleg nézzen ki jobban, mint azok, akikkel amúgy járnának is. Erre rátesz még pár lapáttal az is, hogy a nők nem szeretnének r@bancnak tűnni, a társadalom elítéli a könnyűvérű nőket, és emiatt még magasabbra teszik ilyenkor a lécet.
A külső nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illetőnek kockás hasa kell, hogy legyen. Nagyon fontos ilyenkor a magabiztos kisugárzás (ami sokszor hiányzik a kevésbé szebb pasikban). Az ápoltság. Nagyon sok gyönyörű csajnak nincs kigyúrt pasija. Sokan nem is szeretik a nagyon izmos pasikat, ez preferencia kérdése. Van aki a vékony magas pasikra bukik, van aki a mackósakra, van aki a sportosakra, van aki a szexi geek férfiakat részesíti előnyben.
Erről elég sokat olvastam amúgy pszichológiai cikkekben. Én elég konzervatív vagyok, de az egyik jó barátom nagy szoknyavadász, és ő is megerősítette ezeket a dolgokat. Külsőre közepesnek mondanám, átlagos testalkatú, markáns arcberendezése, és hosszú haja van, mégis nagyon könnyen felszed lányokat alkalmi kapcsolatokra is, mert annyira magabiztos a kisugárzása, és olyan jó a dumája.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!