Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal passzív srácok! Nektek mi a fontos egy partnernél? A külső? A méret vagy mi?
egyrészt fontos a külső:legyen jól ápolt, igényes és látszódjon rajta hogy ő igazi férfi, nem ilyen csontváz akit a szellő elfúj
azt is elvárom hogy legyen odaadó :)
ezek a legfontosabbak
Talán hogy ne titkos szexuális játékszernek akarjon használni, és ne higgye, hogy a farka a lényeg... ;)
Bocsi
27 F, meleg
én ilyen vagyok :D 22 éves
hogy vicces legyen, jól nézzen ki, ennyi
Nekem az fontos, hogy legyen helyes, és érezzem, hogy fontos vagyok neki, törődik velem, beszélgessünk sokat. A helyest meg nem úgy értem hogy legyen 10ből 20as, de legyen igényes ápolt és divatos. Az hogy legyen stílusa sztem a legtöbb 16-20 éves passzívnak fontos. Remélem tudtam segíteni :)
18/F m
Nézzen kijól,mondjuk ez relatív.
Tudjon velem nőként bánni.
megbízhatóság,tájékozott,okos( de az is elég ha nem tökhülye)
a méret kb annyira számít,hogy ne legyen nagyon nagy,hogy beférjen...
és saját hepp:ne csak kizárólag aktív legyen...szóval azért ő is szopjon/pucsítson néha.
most ennyi jutott eszembe
1.18 vagyok
legyen aranyos.tudjunk beszélgetni.
ne legyen bunkó,és akarjon uralkodni fölöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!