Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb nők akik fiatalabb pasival szexelnének azoknak fontos hogy nagy pénisze legyen?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem neten idősebb nővel és mondta h reméli nagy a szerszámom de átlagos. Nem akarom hogy csalódjon.2015. nov. 1. 23:38
1/15 anonim válasza:
hát általában azért ismerkednek fiatalabbal, hogy jobb legyen a szex mint a saját korabeliekkel, illetve ha már lúd legyen kövér...
Szóval legyen igazi férfias, sportos alakod, legyél határozott és magabiztos.
Legyél jó az ágyban, legyen kielégítő méreted... stb.
2/15 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem :)
Engem például egyáltalán nem érdekel a méret.
3/15 anonim válasza:
Az idősebb nők, akik fiatal pasival szexelnének csak szexet akarnak és nem érzelmeket. Ha egy nő csak szexet akar, akkor a legjobbat akarja, minden szempontból. És válogathat, mert szexre éhes pasikkal Dunát lehetne rekeszteni, szóval a legjóképűbb, legizmosabb, legnagyobb farkút fogja választani.
4/15 anonim válasza:
14 cm és az alatti péniszűvel nem szexelnek.
5/15 anonim válasza:
3, ez sem igaz, hogy egy idősebb nő, aki fiatal férfivel szexel, az nem akar érzelmeket. Honnan vesztek ilyen "általános érvényű" dolgokat?
6/15 anonim válasza:
Jól írják az előttem lévők.
Szeretik, ha a férfinak nagy farka van, de azért nem kell megijedni, ki tudod majd anélkül is elégíteni.
Azért persze ne csodálkozz, ha lelép idővel, mert tényleg válogathatnak és akkor miért ne?
8/15 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy a "jól írók" között hány idősebb nő van. Elég vicces, hogy én vagyok itt az egyetlen idős nő, de a fiúk tudják jobban, hogy például nekem mi fontos.
9/15 anonim válasza:
A fiatal lányok akik szexkapcsolatra vágynak ugyanúgy a nagyot szeretik, ha nem még jobban.
10/15 anonim válasza:
Azért nekem az elég egyértelmű, hogy ha csak szexre megyek akkor a külső számít a legjobban. Ha tényleg csak szex miatt választanék egy pasit akkor azért legyen már olyan darabja ami számomra jó méret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!