Idősebb fiúk/férfiak, hölgyek! Ez mi lehet? FONTOS!
Nos.. Már 1 éve vannak ilyen pattanás szerű valamik a herezacskómon.. A kisebbeket ki lehet nyomkodni, de fáj..:/ Azt a nagyot pedig tűvel is próbáltam, semmivel nem lehet leszedni.. Egyébként problémát nem okoznak csak ha nyomkodom őket. Csatoltam két képet, csak az nézze meg, aki talán tud segíteni. : [link]
Nagyon fontos lenne a gyors segítség, mert komolyan félek, hogy mi lehet ez.. Ha ez lényeges, borotválkozom oda lenn, bár egy ideje a herezacskón meghagyom, de nem múlik..:s
Ha semmi gondot nem okoz,akkor mi a faxnak foglalkozni vele .csak nyomkodd ,és böködd tűvel,ami nem is steril,és akkor hamarosan lesz okod a dokit felkeresni .
Nem értem az olyan embereket akik tudatosan keresik a bajt maguknak .Ezek vagy leszáradnak ,vagy felszívódnak minden nyom nélkül .Nem egy tini vok aki ezt írom neked .
De ezzel és a nemiszervet érintő összes bajjal nyugodtan lehet az urológiára menni.Nekem gombàval ment oda a haverom,persze ekkor még nem tudta,hogy az.
Jobb is urológiára menni,ott férfi az orvos,1 asszisztense van,de sok helyen elkülönített vizsgáló van,ahol a beteg az orvossal négyszemközt tud lenni.
Míg ha bőr és nemibeteg gondozóba menne,ott nő lenne az orvos,sokszor több ápolónő,asszisztens is ki-be járkál ês tesznek rá hogy zavarba vagy,valamint külön vizsgáló sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!