Idősebb hölgyek, fiatal csajok, mit tegyek?
Van egy kis probléma. egy kérdésben azt irta egy csaj hogy hogyan vágja le a micsoda szőrét. Én követtem az egyik oda írt tanácsot, és nem jártam jól. leborotváltam, és nagyon bök és viszket az izém. mit csináljak?
(13/L)
Még fiatal vagy,ne borotválgasd,hiszen senki nem látja és nincs nyár sem,hogy attól kellene tartani hogy kilógnak a szőr a bugyi alól.
De a borotvát is jól le kell fertőtleníteni és tisztán tartani,ne hogy elkapj valamit és bizony van hogy a szőrtűszők ha leborotválod magad alul begyulladnak és kis pattanások lesznek a nemi szerveden akár,ha ilyen lenne később akkor nyugi majd elmúlik.
Sajnos valóban bök és viszketni tud a hirtelen csupasszá vált intim testrész.De neked elég lenne ha csak jó rövidre levágnád ollóval szerintem.Meg gondolj bele másnap már bújnak elő a kis szőrszálak.
Azt nem árt tudnod, hogy az orvosok borotválás ellenesek, mert egészségtelennek tartják!!
Ollóval vágd rövidre, ahol kilátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!