A fiatalabb vagy idősebb orvosban lehet jobban megbízni?
Figyelt kérdés
Kardiológushoz gondoltam hogy elmegyek de nem tudom hogy egy idősebb vagy fiatalhoz menjek?
Véleményem szerint a fiatal még tapasztalatlan de lelkiismeretesebb, az idősebb tapasztalt de már nem olyan figyelmes mint egY fiatal.
2013. szept. 16. 14:34
1/3 anonim válasza:
Inkább annak kéne utánanézned, hogy milyenek a vélemények az orvosról.
Egyébként nekem a fiatalabbakkal jobb volt a tapasztalatom, mert már jártasabbak az új betegségekben, új műszerek használatában. Meg friss a tudásuk, nem küldenek minden panasszal más és más felesleges vizsgálatra.
2/3 anonim válasza:
Nekem a középkorúakkal van a legjobb tapasztalatom. Ilyen 40 év körül azért már van mögöttük pár év tapasztalat, de még képesek képezni magukat, haladnak a korral. Persze teljesen egyénfüggő, tényleg inkább azt nézd, hogy milyen a híre az orvosnak.
3/3 anonim válasza:
Szerintem egyénfüggő. A mostani dokim középkorú, az elején kb. semmibe vett, aztán mindenki panaszkodott rá, hogy legalább nézzen rá, ha kérdezz valamit, ne az orra alatt motyogjon... Azóta tündérbogár lett, szóval az emberek is változnak. Fiatalabbal még nem volt "élményem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!