Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg kicsit idősebb hölgyek: nektek is egyetlen igazi szerelmetek volt? N22
Hát nemtom, szerintem se zavarjon a korkülönbség, kivéve ha már a 10 évfordulótokat ünneplitek, akkor kicsit gáz lenne.
csokinyuszi
Egy nagy szerelmem volt, vele nagyon rövid ideig tartott,több éve már(10 éve kezdődött) és most azt hiszem már 2éve megvan az igazi :)
Engem is külsőre fogott meg,pedig nem az a tipikus jópasi,de én helyesnek látom.Magas is,amit szintén imádok.A szexről meg inkább nem beszélnék,mert vele a legjobb,pedig már jópár férfival lefeküdtem.
ja bocsi,azt lehagytam, hogy belsőre is tökéletes... kedves, hihetetlenül okos, értelmes,ami különösen tetszik benne. Még a hülye dolgait is szeretem.
26N
Amikor szerelembe esek, többnyire azt érzem, h ő az igazi.
Nyilván ez nem sokszor fordul elő.
Négy hónap után ez az érzés normális, még nem szállt le a rózsaszín köd. Ha csitul a kezdeti megfelelés kényzer
Én 24 évesen ismertem meg egy nálam 29 évvel idősebb férfit... rohattul nem illünk össze, és kb fél évig volt a nagy lángolás, mégis úgy érzem, h mindekinél több, messze túlszárnyal mindent... nekem ő az igazi.
Jajj, félig küldtem el:
Szóval, ha csitul a megfelelés kényszer, akkor látod igazán, h ő e az ő.
Viszont nagy esélyed vanrá, mert szerintem az a párkapcsolat, ahol nincs meg a nagy szerelem az elején.. hát szóval....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!