Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti mindig a dominánsabb csajt választjátok?
Figyelt kérdés
Szóval ha láttok mondjuk egy buliba két barátnőt, akkor a dominánsabb lesz az akihez odamész?
És miből tudod meg hogy melyik a dominánsabb?
2015. nov. 22. 18:58
1/17 anonim válasza:
Sztem nem. Inkabb a kisugarzast figyelem :)
2/17 anonim válasza:
Szerintem épeszű embernek ilyen eszébe sem jut. Mindenki ahhoz megy oda, amelyik tetszik neki. Ha ketten vannak együtt, akkor meg nem is lehet csak az egyikhez odamenni.
3/17 anonim válasza:
Uhh dehogy. Szerintem visszataszító amikor egy lány erősen domináns.
Inkább a szép kisugárzású, mosolygós, visszafogottabb lányokat kedvelem.
4/17 anonim válasza:
Én igen. Hát sok mindenből lejön: első pillantásra főleg az öltözködés, smink, meg persze a viselkedés, h hogyan cserkészi be a csávókat, meg h hogyan beszél, viselkedik a barátnőivel. Sok csajon már messziről látszik h ő az adott csajtársaságban a domináns egyed.
5/17 anonim válasza:
Nem. Jobb szeretem a nőies nőket. A dominans pedig en vagyok a kapcsolatban. A sexben is mindig. Ha szexet akarok, puncit, azt elveszem. Ha durvan akarom, durvan csinalom.:)
6/17 anonim válasza:
Jó ég dehogyis :DD
A férfinak a manipulálható, kissé önbizalom hiányos, szubmisszív lányocskák a legvonzóbbak.
7/17 A kérdező kommentje:
Pedig a valóság, mást mutat...
2015. nov. 22. 19:41
8/17 anonim válasza:
Miért, mi a valóság? Amit a szórakozóhelyen látsz? Amit az utcán? EZ ITT vajon nem a valóság? :)
9/17 A kérdező kommentje:
Igen az amit az életben látsz!:)
Írogatni mindenki tud, ha aztán mást cselekszik!
2015. nov. 22. 20:05
10/17 mikeXxX válasza:
És az nem lehet , hogy a másik dögösebben öltözik és néz ki mint te erre még nem gondoltál ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!