Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem legmegalázóbb szexén vagyok túl. Mi a fenét csináljak?
A szexuális életünk olyan lapos, mint a sündisznó az út közepén.
De a tegnap esti alulmúlja.
B#szki. Megkérdezi van-e kedvem hozzá. (már itt kellett volna azt hazudni, hogy nincs)
10 másodperc alatt már a bugyimban volt, és az első nyögésre már be akarta tenni.
Az egész aktus szinte csak ürítés volt.
Elsírtam magam, főleg a frusztrációtól. Erre még neki állt feljebb, hogy folyton hisztizek.
Utána jött bocsánatot kérni, meg ölelgetni, azt hittem meg tudjuk beszélni.
Erre csak rámdörrent, hogy hagyjam már, ennyihez van ereje. de majd... majd igyekezni fog, stb.
Hallottam már ezt.
Elég érdekes ügy... Az alapján, amit leírtál, elég sokat teszel. Akkor mégis miért nem izgatja a dolog? Más pasi imádkozna, ha ennyit tenne egy csaj évek után is. Vagy az általad leírtak túl egyoldalúak lettek, vagy a hapsival van valami nagy bibi.
Ha nincs kedved, akkor közöld, hogy nincs kedved. Ez a része a Te hibád. Volt olyan, hogy az exem fáradt volt nap végére, kezdtem csókolgatni, de mondta, hogy ma ne, mert nagyon fáradt. Nem is csináltuk, nem volt belőle probléma. Másnap reggel bepótoltuk és minden okés volt.
A folyton hisztis szöveget, azért kétlem, hogy csak a mostani dologra mondta. Ott még lehet valami más is, akármelyikőtök hibájából.
Volt kedvem szexelni.
Ehez, ami szex helyett volt, na erre nem lett volna gusztusom.
Ma beszélgettünk róla.
Illetve én mondtam a magamét, ő meg néha közbeböffentett valamit és látványosan szabadulni próbált.
Majd-majd-majd
Majd változtatunk, majd több időt fordítunk rá.
Csak én már nem hiszek neki. Ezt hallgatom pár éve, és tegnap betelt a pohár.
20as! Elmondanád, hogy a f#szba passzol ez ide?
Ha a fejem tetejére állok se tudom egyedül rendbetenni ezt. Hiába próbálkozom.
Segítek én magamon, de az csak átmeneti.
Azért egy maszti és egy rendes , kielégítő szex között van különbség.
Én 25, ő 27.
Szerintem szimplán nem tekint nőnek.
:(
na akkor gondold el hogyan éreznéd magad, ha a következő történt volna:
- szexkapcsi, átmész a fiuhoz, lefeküdtök aludni, van egy kis petting, aztán elkezdi a fenekedhez dörzsölni a farkát.
- be is tolja kicsit (szárazon) és hamar bele is élvez
- AZTÁN BEFORDUL ALUDNI :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
#29! Azután a pasik sirnak mert visszakapják amit visszaadtak!
Butaságokat ne beszélj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!