Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Életem legmegalázóbb szexén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem legmegalázóbb szexén vagyok túl. Mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés

A szexuális életünk olyan lapos, mint a sündisznó az út közepén.

De a tegnap esti alulmúlja.

B#szki. Megkérdezi van-e kedvem hozzá. (már itt kellett volna azt hazudni, hogy nincs)

10 másodperc alatt már a bugyimban volt, és az első nyögésre már be akarta tenni.

Az egész aktus szinte csak ürítés volt.

Elsírtam magam, főleg a frusztrációtól. Erre még neki állt feljebb, hogy folyton hisztizek.

Utána jött bocsánatot kérni, meg ölelgetni, azt hittem meg tudjuk beszélni.

Erre csak rámdörrent, hogy hagyjam már, ennyihez van ereje. de majd... majd igyekezni fog, stb.

Hallottam már ezt.

2015. nov. 21. 08:31
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
Egyébként nekem is volt ilyen nőm, hasonló történt csak ott nekem rá alig akart felállni, tök ciki volt, egyszerűen nem volt vonzó számomra, na meg még gumiban is toltam neki. Panaszkodott, hogy félig sincs bent, persze, hogy nincs mert nem is tudnám tovább tolni, meg a gumi el is vette az egész élvezetet. Na ott jöttünk rá közösen, hogy váltani kell. :D
2015. nov. 21. 09:42
 12/30 anonim ***** válasza:
xD
2015. nov. 21. 09:56
 13/30 anonim válasza:
Na igen, ezt kapja a rendes lány:) enkmagykutya
2015. nov. 21. 09:58
 14/30 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Te mit teszel annak érdekében, hogy ne legyen ilyen lapos a szexuális életetek? Mert azért kettőn áll a vásár!
2015. nov. 21. 10:44
 15/30 A kérdező kommentje:

Kegel torna (golyóval is) aminem köszönhetően két gyerek után is szűzlány minősítésem lehetne.

Mélytorok

Kifolyik a fiókomból a szexi fehérnemű (5 olyan bugyim van ami natúr pamut, a bizonyos napokra)

Tehermentesítem.

Hagyom pihenni.

2015. nov. 21. 10:59
 16/30 anonim ***** válasza:
Ez jól hangzik, de én csak a te oldaladról hallottam a problémát, az pedig mindig csak a fél igazság. Lehet hogy szexuális párterápia kellene, ha főleg ezen a téren van a probléma.
2015. nov. 21. 11:03
 17/30 anonim ***** válasza:

Nem irigyellek.

Ha fáradtak vagyunk, inkább szunya, mint hogy ne essen jól.

2015. nov. 21. 11:19
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyem a szűzlány minősítéses puncidat :D sajnállak a leírtak alapján,szerintem elkényezteted.. bárcsak minden feleség így állna a dolgokhoz...
2015. nov. 21. 11:54
 19/30 anonim ***** válasza:

Kommunikáció!!! És néha nem szabad annyiban hagyni a dolgokat!

Meg kell mondani őszintén, hogy mit érzel, hogy neked mire van szükséged, hogy szeretnéd, mert különben semmi nem fog változni. És ha nem változik, akkor nem igazán lesz jó a dolog...

Mondom ezt nőként egy 10 éves kapcsolatban, 6 és fél év házasság után.

Volt már jó néhány mélypontunk, nálam volt már ettől rosszabb is, mint amit te itt leírtál, de nem tartok a kommunikációtól. A férjem nagyon féltékeny, mondtam már neki, ha neked nehezedre esik, akkor ha szerinted úgy is annyi pasi van még az életemben, akkor ha otthon nem lakok jól, majd elmegyek máshová enni.:) És hogy meg is érdemelnék már valakivel egy jó szexet és hasonlók...Azért egy 10 éves kapcsolatból én sem sétálnék csak úgy ki, tehát nyilván nem fogok mást keresni, viszont az ilyen beszólásokkal ösztönözni tudom arra, ha már én is mindent megteszek, akkor vegye ő is a fáradtságot, mert nem olyan dolgot kérek tőle, ami rossz, hanem éppen ellenkezőleg, ami neki is jól esik!

2015. nov. 21. 15:02
 20/30 anonim ***** válasza:
Manapság a kapcsolatok is olyanok lettek, mint a tárgyak. Ha elromlott vagy meguntad az ember inkább szerez egy másikat, mint hogy energiát fektessen a megjavításába.
2015. nov. 21. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!