Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem legmegalázóbb szexén vagyok túl. Mi a fenét csináljak?
A szexuális életünk olyan lapos, mint a sündisznó az út közepén.
De a tegnap esti alulmúlja.
B#szki. Megkérdezi van-e kedvem hozzá. (már itt kellett volna azt hazudni, hogy nincs)
10 másodperc alatt már a bugyimban volt, és az első nyögésre már be akarta tenni.
Az egész aktus szinte csak ürítés volt.
Elsírtam magam, főleg a frusztrációtól. Erre még neki állt feljebb, hogy folyton hisztizek.
Utána jött bocsánatot kérni, meg ölelgetni, azt hittem meg tudjuk beszélni.
Erre csak rámdörrent, hogy hagyjam már, ennyihez van ereje. de majd... majd igyekezni fog, stb.
Hallottam már ezt.
Egyik este üljetek le, és beszéld meg vele, hogy neked ez így nem jó, te ezt így nem élvezed, és szeretnéd, ha változtatna.
Ha már elsírod magad egy ilyen után, akkor elég régóta tarthat ez az állapot köztetek. Ha nem hajlandó meghallgatni, vagy változtatni, akkor sajnos lépned kell valamit. Nem élhetsz te sem örökké boldogtalanul egy kapcsolatban.
Régóta vagytok együtt? Nem csak kihasználásról szól ez részéről?
29F
Hatodik éve vagyunk házasok.
Ha friss kapcsolat lenne, és nem tartana minket semmi más össze, akkor tegnap kib#sztam volna az örökítőanyagba.
En kirugnam. Nem beszelnem meg. Nem te vagy a hisztis. Hanem o az onzo. Latszik, h nem szeret teged.
N
A kommunikácio hive vagyok. A kérdésed utolso felében leirtak alapján -egyszerüen ilyen hozzá állása mellett- nem látok esélyt arra, hogy változzon bármi.
Nem látom értelmét! Megprobálhatod. De boritékolom megint az lesz, hogy ne hisztizz.
Uhhhh..... hányszor végigcsináltam ezt....
Volt már érzelmi terror ("Megcsalsz mással", "Jó lenne ha lenne, de nem... akkor majd holnap kettő") vagy csak simán odanyúlás is és a dolgok követelése... Nem vagyok prűd, nekem amúgy a gyors numera is bejövős, én az érzelmi részét hiányolom (nem a szexnek, hanem a kapcsolatnak) egy idő után, amibe a férfiak nem fektetnek bele eleget, miután megtörténik egyszer a dolog. Már csak azt hiszik, h semmi másra nem vágyunk, vagy nem tudom... És ettől tényleg ürítés a dolog. Ekkor jött a "persze... jobb a heti egy szex is, mintha ennyi szex sem lenne. Ettől még nem foglak elhagyni". Ez betett nálam, hiszen egy héten 8-9 alkalommal volt szex... Ráadásul nem kissé sugallja, h csak a szex az, ami miatt velem van...
Eleinte még hagytam, de aztán teljesen átfordultam abba, h egyre inkább nem kívántam sem őt, sem a szexet. Utána jöttek a nagyobb mértékű érzelmi zsarolások, meg az odanyúlások csak azért is, h megmutassa, nekem is jó lesz. Így persze, h nem lett, már az undor kerülgetett... Szimuláltam, h mihamarabb vége legyen, hátha utána megkapom a kellő figyelmet, a simogatást, az ölelést, de nem így lett. Aztán végül ugyanúgy voltam, mint Te most. :( Szakítottunk, és kb ott vagyok, h szinte teljesen aszex lettem azt hiszem, mert azóta nem igazán kívánom a szexet sem. :(
Egy kielégítetlen nőt láttunk hallottunk, köszönjük.
Toszasd szét magad valami kanos állattal, az majd segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!