Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő életében ez miért olyan elítélendő?
A férfiaknál ez már szinte "természetes" számba megy.
Méghozzá: én nem akarok komoly kapcsolatot, és nem vagyok a nagy romantikázások híve. Viszont amint találok egy pasit és ez számára kiderül azonnal menekülőre fogja. Persze ez sem általános, de szinte kijelenthetem.
A másik probléma pedig, hogy a férfiak félnek a határozott és céltudatos nőktől! ( nem összekeverendő a nagyképűséggel)
Mit gondoltok, tapasztaltatok már ilyesmit?
28/N
19-es!
Igen, még nem találkoztam a mellém illő párral. De tudom, hogy léteznek ilyen férfiak is :D
Mit jelent nekem?
Nem kell beszámolnom arról hova megyek, kivel és meddig. Nem vagyunk egymás hátsójában, és leginkább nem érzi azt a pasi, hogy a tulajdona vagyok. ( volt rá példa)
Én eléggé függetlennek gondolom magam ahhoz, hogy nem szeretem ha "mindent" fizetnek nekem. Igenis ha valamire szükségem van megveszem magamnak, és szerencsére megengedhetem ezt magamnak. Legyen az mozi, étterem vagy nagyobb jellegű dolog.
Függetlenség alatt azt értem még, hogy vissza tudok vonulni a "váramba", az együtt éléssel kompromisszumok járnak amikre ugyan képes vagyok, de azért nem könnyű :)
És még sorolhatnám :)
Eddigi párkapcsolataim alatt sem csaltam meg senkit, bármilyen elcseszett kapcsolat is volt. Akkor inkább kiléptem belőle. Így ez a verzió nem játszik nálam.
Így magától értetődő, hogy egy partnerrel képzelem el a lazább kapcsolatot, amennyiben találok majd egyszer olyan embert akivel kivitelezhető.
Persze nincsenek előrevetített terveim 20 évre, hogy én bizony nem akarok sose komoly kapcsolatot, mert akárki jöhet aki ezt megváltoztatja bennem. De egyenlőre még így gondolom.
Egyenlőre komoly kapcsolatban nem volt tartható ez az elvárás, és nem részemről. Mindig a pasinak volt problémája ezzel.
Leginkább az önállóságommal, a határozottságommal és azzal, hogy nem vagyok az a bújós, simulós kiscica :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!