Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok vegyesen: kinek mi volt a legextrémebb szexe eddigi életében?
Nyaron ejjel 3 korul a csajommal a 4. emeleti lakasunk erkelyen.
Az volt hogy nem tudtunk aludni, beszelgettunk nasiztunk, aztan szobajott hogy elvezkedjunk kicsit. Kimentunk az erkelyre ahol volt egy nyugagyszeruseg, en abba beultem es o fickandozott :)
24f
egy biszex csaj megdugott egy felcsatolhatóval. az egész helyzet annyira szürreális volt, de nem mondom h rossz lett volna. előtte nem igazán fantáziáltam ilyesmiről, bár mindig is voltak enyhe (nagyon enyhe) bdsm hajlamaim (domináns és szub egyaránt)
aztán megismerkedtem ezzel a csajjal, és 1-2 szex után elkezdtem nyaggatni h a lányokkal h szokta. kiderült h van egy ilyen felcsatolhatója, amit azonban mindössze egyszer próbált ki, és nem igazán tetszett, mivel alányok inkább kézzel/szájjal kényeztetik egymást.
egyszercska oda jutottunk h kipróbálja rajtam. mondhatni ő kérte bár erre már nem emlékszem.
egészen különös érzés volt. egyrészt jó volt (aki tudja milyen a prosztatamasszázs, az tudja) másrészt szerepcsere egy teljesen nyitott, kicsit fiús lánnyal.
sajnos nemsokkal utána a csaj elrepült az USÁba, ha jól tudom most is nyitott kapcsolatban él, egy lánnyal :D
ja és nem, nem lettem tőle homoszexuális, bár azóta is néha kipróbálnám újra..
#8:
Mi ezt rendszeresen csináljuk a párommal :-) Ő is biszex.
Akkor én le sem merem írni, hogy nálam mik voltak az extrémek :-D :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!